in , ,

Unalmas a Nemzeti Konzultáció? Tényleg????

Akkor ezt nézd

Az lehet, hogy mert megírja a HVG, a 444, az index, a 24.hu, és bemondja az RTL meg a Hír Tv, hogy Soros-terv nincs, és a Nemzet Konzultáció csak üres propaganda…igen, lehet, hogy ezt mondják. De nincs igazuk.

De itt, amiket most felsorolunk, már megtörténtek. Ezeket már tudjuk.

Íme.

Akkor nézzük a tényeket:

2014. május 24. BELGIUM:
Brüsszel belvárosában négy ember halt meg, amikor a zsidó múzeum előtt egy férfi tüzet nyitott a járókelőkre. A francia tettes korábban Szíriában, egy iszlamista szervezetben harcolt, ő volt az első dzsihadista, aki Európába  visszatérve terrorista támadást követett el.

2015. január 7. FRANCIAORSZÁG:
A Charlie Hebdo szatirikus újság párizsi székházában egy algériai származású, az al-Kaidával kapcsolatban álló testvérpár 12 embert lőtt agyon. Január 8-án egy mali származású harmadik iszlamista terrorista Párizsban lelőtt egy fegyvertelen rendőrnőt, másnap egy kóser kiskereskedésben négy embert ölt meg. Mindhárom terroristával 9-én végeztek a  kommandósok.

2015. november 13. FRANCIAORSZÁG:
Párizsban hét helyszínen, éttermeknél, koncertteremben és a nemzeti stadion közelében követtek el összehangolt terrortámadást, amelynek 130 halálos áldozata volt. A terrortámadásért az Iszlám Állam vállalta a felelősséget. A merénylők, második generációs francia, illetve belga állampolgárok végeztek magukkal, vagy a kommandósok lőtték le őket.

2016. január 12. TÖRÖKORSZÁG:
Isztambul egyik központi terén 11 ember halt meg, amikor egy szíriai származású öngyilkos merénylő felrobbantotta magát.

2016. március 22. BELGIUM:
Kettős robbantást hajtottak végre az Iszlám Államhoz tartozó dzsihadisták a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtéren, majd egy metróállomáson. A terrorcselekményeknek 32 halálos áldozatuk volt.

2016. június 28. TÖRÖKORSZÁG:
Az isztambuli Atatürk repülőtéren három, az Iszlám Állammal kapcsolatban álló öngyilkos merénylő nyitott tüzet az utasokra, majd felrobbantották magukat, a terrorcselekmény 45 halálos áldozatot követelt.

2016. július 14. FRANCIAORSZÁG:
Nizzában a francia nemzeti ünnep estéjén egy 31 éves tunéziai férfi a város híres tengerparti sétányán kamionnal hajtott a tömegbe. A tettest a rendőrök lelőtték. A terrortámadásnak, amelyet két nappal később az Iszlám Állam vállalt magára, 86 halálos áldozata volt.

2016. július 24. NÉMETORSZÁG:
Az Iszlám Állam első alkalommal követett el öngyilkos merényletet német földön, a bajorországi Ansbachban. A robbantást végrehajtó, kiutasítás alatt álló szíriai férfi hátizsákjában rejtette el pokolgépét. A robbantásban csak ő halt meg, 15 ember megsérült.

2016. december 19. NÉMETORSZÁG:
Egy 24 éves tunéziai férfi Berlin egyik legforgalmasabb karácsonyi vásárán a tömegbe hajtott és 12 embert halálra gázolt egy kamionnal, amelynek lengyel sofőrjét korábban agyonlőtte, a sebesültek száma 56 volt. A merényletért a felelősséget 20-án az Iszlám Állam dzsihadista terrorszervezet vállalta. A merénylőt, aki elmenekült a helyszínről, december 23-án Milánóban lőtték le olasz rendőrök tűzharc után.

2017. január 1. TÖRÖKORSZÁG:
Szilveszter éjszaka terrortámadást intéztek egy külföldiek által is igen kedvelt isztambuli szórakozóhely ellen: a télapó jelmezben érkező tettes lelőtte a bejáratot őrző rendőröket, majd tüzet nyitott az újévet ünneplőkre. A merényletnek 39 halálos áldozata volt (közülük 27 külföldi állampolgár), és 70 ember sebesült meg. A merényletet az Iszlám Állam terrorszervezet vállalta, az üzbég nemzetiségű elkövetőt január 16-án tartóztatták le.

2017. március 22. NAGY-BRITANNIA:
Kettős támadás rázta meg London központját: egy késsel felszerelkezett autós embereket gázolt a  Westminster-hídon, majd autójából kiszállva a parlament bejáratnál rátámadt egy rendőrre. A
támadó, a megtámadott rendőr és két elgázolt személy is meghalt, legalább húsz sérültet kórházba
szállítottak – a londoni rendőrség terrortámadásként kezeli az incidenst.

A 2017-es manchesteri terrortámadás május 22-én este fél 11 környékén történt, amikor egy öngyilkos merénylő felrobbantotta magát Ariana Grande  énekesnő telt házas koncertjén, a Manchester Aréna egyik kijáratánál. A robbantásban 22-en meghaltak és 59-en megsebesültek, többségében tinédzserek. A merénylet másnapján, május 23-án az országban a legmagasabb, kritikus szintű terrorkészültséget léptették életbe.[Az énekesnő nem sérült meg, de lemondta turnéjának további állomásait. A merényletért az Iszlám Állam terrorszervezet vállalta a felelősséget.

2017 június. London:
Egy fehér kisbusz felhajtott a London Bridge-re, és több embert elgázolt. A kisbusz ezután lehajtott a hídról és a közeli Borrough Markethez hajtott. Itt az elkövetők embereket kezdtek késelni.
Heten haltak meg. A rendőrség három elkövetőt agyonlőtt.Egy rendőr arcába kést állított az egyik elkövető. 48 sérültet szállítottak az öt közeli kórházba.

2017 augusztus 17. Barcelona. Terrortámadás.
Gázolásos merénylet. 16 halott.

Igen, erről szól a Nemzeti Konzultáció. Még mindig unod?

Akkor itt van pár kép!

 

 

 

 

 

 

 

 

mindenszo.hu
(forrás: Wikipédia)

A csudálatos, fantasztikus Marton László ügy – Már mindenki megszólalt. Oroszlán Szonja, Eszenyi Enikő, meg egy rakás liberális. Most mi is megtörjük a csendet

BRÉKING! Újra felütötte a fejét a pestisjárvány