in ,

Ultragáz: semmi köze az OMSZ-hez az MSZP videójában nyilatkozó mentősnek!

A baloldal megint felült a hazugságvonatra, csak hogy valami hangzatos, a kormányt bemocskoló sztorival álljanak elő.

Felháborodást váltott ki az OMSZ-dolgozók közt egy internetre feltöltött videó, melyben egy „főállásban mentőtiszt”-ként bemutatott nő nyilatkozott az általa ellátott betegekről az Országos Mentőszolgálat székháza és mentőautói előtt forgatott képsorokon. Az állítása szerint „43 éve mentősként dolgozó” N. Athinát furcsa módon egyetlen megkérdezett mentős sem ismeri és nem szerepel sem az Országos Mentőszolgálat, sem a magyar egészségügyi szakdolgozók nyilvántartásában sem – számolt be az OMSZ a Facebook-oldalán.

N. Athina az MSZP-s Korózs Lajos által készített videóban azt állította, hogy 10 hazaküldött betegből 9 meghalt. A hír az OMSZ-nél óriási felháborodást váltott ki, közösségi oldalukon határolódtak el a nőtől. A videóban a nő teljesen félreérthető módon az OMSZ székháza és mentőautói előtt nyilatkozott, majd az Index megkeresésére elárulta Korózs Lajos, hogy a nő egy magáncégnél mentős….

Ennek fényében ismét világos, hogy mindent megtesz a baloldal azért, hogy a hazugságaikkal, ferdítéseikkel pánikot keltsenek.

 

 

(888.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Agyhalál – Amerikában már Kolumbusz Kristóf szobrát is ledöntötték és a tóba dobták – Videó

Hoppá! Pénteken Magyarországra látogat az új szlovák miniszterelnök – Videó