in , ,

Újra nekiment a szaporakezű Gréczynek az RTL sztárja: „Bezzeg Gréczy, a „ny”elvhű”

Bognár Zsolt jegyzete

Azt írja Gyurcsány Sancho Panzája a magyar kormány Nemzetközi Beruházási Bankot érintő intézkedése okán, hogy

„Orbán pedig ismét bebizonyította, hogy nincsenek elvei. Nem hisz semmiben, soha nem is hitt másban, mint pénzben és hatalomban.”

Bezzeg Gréczy Zsolt! A nyelv és kézcsapások hű eminenciása beszél elvekről. Megáll az ész!
Az Orbánnal szemben tanúsított balos oppozíció az nem elv, hanem a kormányzás bármi áron történő megszerzésének átlátszó machinációja, szánalmas hatalomtechnikai sundám-bundám.
Az elv egy adott elképzelésben, rendszerben, berendezkedésben vagy eljárásban alapul szolgáló vezérlő gondolat, szilárd meggyőződés.

Az elv nem más, mint a megnyilvánulás mögötti ok. A balos csaholók és Orbán között ennek különbsége ordító és nyilvánvaló.

Előbbiek minden ténykedése elvtelen, globalista, farvíz – és haszonleső.
A miniszterelnök elvei viszont messze túlmutatnak a rábillogozott önös pecsenyesütögetésen, a balos hiénafalka vérszagra gyűlő hörgésein. Talán ezért is változatlan a népszerűsége.
József Attila szavaival élve emelt fővel mondhatja magáról, hogy „Én túllépek e mai kocsmán, az értelemig és tovább! Szabad ésszel nem adom ocsmány módon a szolga ostobát.”
És ez akkor is így lesz, ha a Gréczy félék „ny”elvei a számukra éppen aktuális gyarmatosítóink felé alázatosan és akár 1000/perces fordulatszámon pörögnek.

Bognár Zsolt/Parabolha/

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Hoppá! Inog Szaniszló elvtárs széke! Zavar a Gyurcsány-birodalomban: DK-s gyűjthet aláírást DK-s ellen

Kezdjük unni! Egy éve tudunk a dollárbaloldalról és a dollármédiáról, de még senki sincs letartóztatva! MIÉRT?