in ,

Újra jönnek vissza a koszos, mocskos aluljárók Budapesten!

Megint jön a rendetlenség…

Minden jel arra utal, hogy visszaköszön a koszos, mocskos, büdös Budapest.

Óriási balhé volt akkor, amikor Budapesten Tarlós előállt az új hajléktalantörvénnyel, azaz a kosz, a mocsok, a húgyszag  helyett a tiszta aluljárók mellett tett hitet. Ebből természetesen hatalmas balliberális sivalkodás lett, és jöttek a jogvédők, akik azonnal követelték, hogy a hajléktalanok feküdhessenek ott, és hugyozzanak oda, ahova csak akarnak.

A Tarlós korszak véget ért, és újra jönnek a mindent szétdobálók.

Szétdobáló = Diablo

A Biblia úgy nevezi, hogy diabolos, ami azt jelenti, hogy szétdobáló, felforgató, szétválasztó. Találó elnevezés, mert valóban az a munkája, hogy szétválassza az embert Istentől, felforgassa azt a rendet, amit Isten adott életünkbe, és szétdobálja a világot. Valahogy úgy, mint ahogyan egy kisgyerek dühében csapkodva, rugdosva lerombolja azt a játékvárat, amit előzőleg az édesapjával együtt építettek.

Jönnek tehát a szétdobálók, és mi más is tehetnének Budapesttel, mint ami lényegük: mindent felforgatnak. És felforgatják az aluljárókat is, és lehúzzák vele a budapestieket is. El akarják velük hitetni, hogy az a normális, ami 2010 előtt volt Budapesten…

Tragédia..

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Németország: Türingiában az AFD már a második, 24%-al!

Nem stadion! – Már 40 ezren igényelték a babaváró támogatást