in ,

Ujhelyi nekirontott Varga Juditnak! Mi válaszolunk Ujhelyinek! Szénné égetjük

Ujhelyi ezt írta Varga Juditnak….

Íme a feketeöves aljas, gazember, hazaáruló Ujhelyinek a válasza Varga Juditnak!

 

Ha én döntenék az ügyben: szót adnék Varga Judit igazságügyi miniszternek a holnapi plenáris ülésen, szerintem hibás gyakorlat, hogy bármely kormány tagja – aki erre jelentkezik – nem kap lehetőséget. Varga Judit beszélhetne a gödi Samsung-gyár kapcsán hozott rendkívüli kormányrendeletről, a közérdekű adatok kiadásának vészhelyzetre való hivatkozással meghosszabbított – de azt sem sűrűn betartott – határidejéről, a festékfújás miatt rabosított politikai aktivistákról, a dudálásért vegzált politikusokról, az ellenzéki polgármesterek által irányított önkormányzatok forrásainak einstandolásáról, az egészségügyi dolgozók elismerése helyett sportra, kommunikációra, propagandaplakátokra költött állami forrásokról. Ha én döntenék ebben az ügyben: szót adnék Varga Juditnak, hogy minderről beszámoljon, de a kötelező hazug propaganda várható felmondása után végighallgassa a hozzászólásokat is és elgondolkodjon, mihez is adja a nevét. Tegyük hozzá, hogy az eljárási rend szerint egyébként csak azok szólhatnak hozzá a holnapi vitához, akik személyesen is jelen lesznek Brüsszelben, azok a képviselők, akik csak online vesznek részt majd az ülésen – mint például jómagam – csak írásbeli hozzászólást nyújthatnak be ehhez a napirendi ponthoz. Így is fogok tenni. Van mit mondanom.


Eddig a levél!

Ez pedig a mindenszo.hu válasza a hazaáruló Ujhelyinek!

 

Na, kedves hazaáruló úr!

Nézzük tételesen:

 • Samsung-gyár kapcsán hozott rendkívüli kormányrendelet.
  VÁLASZ: 2700 munkahely jön létre a gödi Samsung-gyárban. Ezzel úgy véljük válaszoltunk a telekkisajátítási város terület ellopási vádra. Aki 2700 munkahely megteremtése ellen van, az nettó gazember. 

 

 • Közérdekű adatok kiadásának vészhelyzetre való hivatkozással meghosszabbított – de határidejéről.
  Válasz: A budapesti adatokra gondolsz? Keresse elő maga a főpolgármester, rálátása van, nehogy már a kormány nyalja ki a seggét ennek a felelőtlen főpolgármesternek, aki konkrétan egy “halálgyárat” működtetett a Pesti úton. Minden adat elérhető, minden ott van a koronavirus.gov.hu-n is.

 

 • Festékfújás.
  Válasz:

  Btk. 371. § Rongálás

  371. § (1) Aki idegen vagyontárgy megsemmisítésével vagy megrongálásával kárt okoz, rongálást követ el.

  (2) A büntetés vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztés, ha

  a) a rongálás kisebb kárt okoz, vagy

  b) a szabálysértési értékhatárt meg nem haladó kárt okozó rongálást

  ba) falfirka elhelyezésével vagy

  bb) bűnszövetségben

  követik el.

  (3) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha

  a) a rongálás nagyobb kárt okoz,

  b) az elkövető

  ba) védett kulturális javak körébe tartozó tárgyat, műemléket, régészeti lelőhelyet vagy régészeti leletet,

  bb) vallási tisztelet tárgyát vagy vallási szertartás végzésére szolgáló épületet,

  bc) temetési helyet, temetkezési emlékhelyet, illetve temetőben vagy temetkezési emlékhelyen a halott emlékére rendelt tárgyat rongál meg.

   

   

 • Dudálásért vegzált politikusok.
  Nézzük a vegzálást:
  Ezen a videón azt látjuk, hogy Hadházy oktatja ki a rendőröket:

  Ennyit arról, hogy ki vegzál kit.

 

 

 • Az ellenzéki polgármesterek által irányított önkormányzatok forrásainak einstandolása.
  VÁLASZ: UJHELYI, megint hazudsz! Nemcsak az ellenzéki önkormányzatokat érinti a gépjárműadó elvonása, amit a járvány elleni védekezésre kell fordítani, hanem az összeset! És mint tudjuk, az önkormányzatok többsége (kormány vs. ellenzék relációban) igencsak kormánypárti. Egyébként a kormány 2010 után az általatok okozott kárt 1360 milliárdot, az Orbán-kormány fizette ki. Ez pedig összesen 55 milliárd elvonás.
   

   

 • Egészségügyi dolgozók helyett a másra való költés.
  VÁLASZ: Az EÜ dolgozók br. félmillió forint juttatásban részesülnek a béremeléseken túl! MINDEN EÜ dolgozó br.  félmillió forintot kap + 2022-re olyan mértékű már a teljes béremelés az eü dolgozóknál, hogy háromszor annyit keresnek, mint ahogy ti adtátok át az országot 2010-ben.
   
 • Kormányplakátokra való költés.
  VÁLASZ: Ti pofáztatok, hogy ne Soros plakátok legyenek, hanem járvány tájékoztató plakátok. Most elkészült, és most ti kéritek számon, hogy miért? Elmész Te a ..csába!

 

 

Ujhelyi! Ezennel felszólítunk: el a kezekkel Varga Judittól, mert különben velünk gyűlik meg a bajod! Ez nem fenyegetés, ez ígéret!

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

 

Oszd meg másokkal is!

Kuss a magyarnak! – Antidemokratikus módon tárgyalják Brüsszelben a magyar demokrácia kérdését

Bíróbűnözés! Én is kérek 100 milliót! Nekem is jár! Megmondom, miért