in ,

Ujhelyi és az MSZP a politika szemétdombjára tart

Ujhelyi István, országunk szégyenére az MSZP európai parlamenti képviselője megint rátett egy lapáttal.

Ujhelyi István, országunk szégyenére az MSZP európai parlamenti képviselője megint rátett egy lapáttal. Az ATV Egyenes Beszédében hétfő este ismételten bebizonyította, hogy egy szavát sem lehet elhinni. S ha egy bizonyítottan hiteltelen, visszaesőként hazudozó fráter ilyen sokáig tagja lehet egy pártnak, sőt abban vezető tisztséget is betölthet, akkor az magára a pártra nézve is szegénységi bizonyítvány. Sőt, jó alap az általánosításra, hogy nemcsak a szocik egyes képviselői, hanem a párt egésze is szavahihetetlen. Nem csoda, hogy a közvéleménykutatásoknál olyan gyalázatos eredményt érnek el, mint amilyet hosszú ideje mérnek velük kapcsolatban.

A téma természetesen a migráció, a kerítés és azon belül Ujhelyi István szerepe. A bukott miniszterelnök-jelölt, Botka László egyik legjobb barátja, legközelebbi munkatársa nagy felháborodással adta elő a következőket szerdán este. „Hogy ilyen színtisztán, kendőzetlenül hazudjanak és hamisítsanak, az félelmetes. 3-4 napon keresztül mindenütt magamat láttam a címlapokon, méghozzá egy erővágóval és azzal a képaláírással, Ujhelyi István arra biztatja a pártját, hogy ezzel az erővágóval vágják át a déli határzáron a kerítést. Ezzel egy baj van, hogy ez egy 2014-es fotó. Az orbáni kerítésépítést jóval megelőzően [készült].” Majd gyorsan hozzátette a magyarázatot. „Az esemény, amikor ezt az erővágót átadtam a párt vezetőinek arról szólt, hogy majd bontsuk le együtt azt az ideológiai, illiberális vasfüggönyt, amit az Orbán-kormány épített az Európai Közösség és Magyarország közé.”

 

 

Eddig rendben is lenne. Az otrombaság ezután következik. Annál a résznél, amelyet Ujhelyi „elfelejtett” elmondani. Amit a hitelesség kedvéért nekünk kell hozzátenni.

Lehet ugyanis, hogy ez egy 2014-es felvétel. Csakhogy Ujhelyi István a Facebookon rendszeresen ír vasárnapi nyílt leveleket. Ez történt 2015. június 21-én is. Sőt, ezen a vasárnapon a szeged.hu, a város, tehát a Botka-féle elvbarátok által üzemeltetett önkormányzati portál is közölte az aktuális nyílt levelet az ominózus fotóval. (A levél itt olvasható) Az írás címe: Ujhelyi: „Ideje lett a hidegvágónak”. Ebben a nyílt levélben elmondja Ujhelyi, hogy a korábbi beszéde mostanra aktuálissá vált. „Úgy látszik, mára nemcsak jelképesen jött el az ideje a hidegvágónak.”

Félreértés legfeljebb Ujhelyi képviselő esetében állhat fenn, aki anélkül vádaskodik, hogy elmondaná a története egészét. Vagyis a teljes igazságot. Azt nevezetesen, hogy ő bizony nemcsak a jelképes kerítést akarta átvágni, hanem – néhány hónappal később – a határon épült fizikai határzárat is.

Ujhelyi tehát kizárólag magának köszönheti, hogy napokon keresztül ő szerepelt a címlapokon a kanárisága, nagyméretű erővágóval. S természetesen a hozzá tartozó szöveg is megfelelt a valóságnak, miszerint arra bíztatja a pártját, hogy akár a képen a kezében tartott erővágóval is átvághatják a kerítést a déli határszakaszon.

Nem a kormánymédia hazudott tehát, amit oly szívesen szidalmaz Ujhelyi – ezúttal is alaptalanul –, hanem ő maga. És nem kicsit. Ráadásul úgy, hogy tudván tudja, minimális az esélye annak, hogy pillanatokon belül nem derül ki az igazság. Veleszületett arcátlansága azonban oly mértékű, hogy ez a körülmény egyáltalán nem érdekli. A matekja szerint valószínűleg többen háborodnak fel az adásban odafröccsentett hazugsága hallatán, mint ahányan esetleg szembesülnek az igazsággal. Ujhelyi ott tart, hogy neki már ez a számokban nehezen kifejezhető picinyke nyereség is többet jelent, mint az a hatalmas erkölcsi kár, amit ezzel a valótlan állításával magának és a pártjának, a „demokratikus” oldalnak okoz. Ez azonban a szociknál, a libsiknél nem számít.

Ismerik a viccet? Ugye, a kérdés az: – Honnan lehet tudni, hogy egy MSZP-s hazudik? Válasz: – Mozog a szája!

Ujhelyi ezzel a kis televíziós performanszával is sokat tett azért, hogy az MSZP-t a választók végképp a politika szemétdombjára hajítsák.
(leander.blogstar.hu, Horváth K. József)

Kolosi RTL-je el fogja veszíteni a versenyt Andy Vajna Tv2-jével szemben – itt vannak a számok

Hullanak az MSZP-ből a képviselők – Gyöngyös polgármestere bejelentette: kilép az MSZP-ből és nem indul a választásokon