in , , ,

Újabb gratuláció a magyaroknak! Norbert Hofer: a bátor Magyarország Orbán Viktor miniszterelnökkel ismét megmutatta az EU-nak, hogy meddig mehet el

A jogállamsági mechanizmushoz fűzött nyilatkozat garantálja az érintett országok számára, hogy azok a vádakkal szemben védekezhetnek, ez a kiegészítő nyilatkozat az EU minden tagállama számára siker

A jogállamsági mechanizmushoz fűzött nyilatkozat garantálja az érintett országok számára, hogy azok a vádakkal szemben védekezhetnek, ez a kiegészítő nyilatkozat az EU minden tagállama számára siker, így Ausztriának is – minderről Norbert Hofer, az Osztrák Szabadságpárt elnöke beszélt.

Norbert Hofer, az Osztrák Szabadságpárt elnöke szerint „a bátor Magyarország Orbán Viktor miniszterelnökkel ismét megmutatta az EU-nak, hogy meddig mehet el. Magyarország szerinte jogosan tartott attól, hogy az új rendeletet elsősorban egy velük szembeni politikai nyomásgyakorlásra használták volna az uniós fősodorba terelés érdekében. Kiemelte a migrációs politikát, ahol Magyarország a hatályos uniós szabályokra utal, mint például a dublini egyezmény, ahelyett, hogy meghajolna a menekültek elosztását erőltető EU-s diktatúrának. 

A jogállamsági mechanizmushoz fűzött nyilatkozat garantálja az érintett országok számára, hogy azok a vádakkal szemben védekezhetnek. Így fordulhatnak az EU bíróságához annak vizsgálata érdekében. Ez a kiegészítő nyilatkozat az EU minden tagállama számára siker, így Ausztriának is. „Magyar és lengyel nyomásra a brüsszeli bürokraták önkényét keretek közé szorították” – közölte Norbert Hofer.

 

 

 

 

Christian Hafenecker, az osztrák Nemzeti Tanács osztrák-magyar baráti csoportjának elnöke közleményében szintén azt emelte ki, Orbán Viktor és Magyarország sikere az összes európai népnek nyereség. A JOGÁLLAMISÁGI MECHANIZMUS KIEGÉSZÍTŐ NYILATKOZATÁVAL MAGYARORSZÁG ÉS LENGYELORSZÁG ELÉRTE, HOGY A BRÜSSZELI EUROKRATÁK A SZÁMUKRA KEVÉSBÉ KEDVELT ÁLLAMOKAT DEMOKRATIKUSAN VÁLASZTOTT KORMÁNYAIKKAL ÖNKÉNYESEN PÉNZMEGVONÁSSAL FENYEGESSÉK. 

Ennek a mechanizmusnak az uniós létesítmények által pusztán politikai fegyverként történő alkalmazása hatástalanítása Magyarország kitartása révén tehát jövőorientált lépés Ausztria és minden más európai nép számára – tette hozzá.

(origo.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hoppá! Pert nyert a Magyar Nemzet a bűnöző Czeglédy Csabával szemben

Agyhalál az USA-ban – Ismét szeparatista zónát alakított ki az amerikai radikális baloldal, ezúttal Portlandben