in ,

Újabb brutál lebukás: Kamu Geri adjunktusként a dupláját kereste annak, mint amennyit állított

Karácsony hazudott az adjunktusi fizetéséről – írja a Magyar Nemzet.

 

„Karácsony Gergely kétszer annyit keresett adjunktusként 2008-ban, mint amennyiről a főpolgármester a múlt heti nyilatkozataiban beszélt”– tudta meg a Magyar Nemzet. A lap birtokába jutott információk egyértelműen cáfolják Karácsony Gergely szavait. Egy múlt heti fórumon Karácsony Gergely azt állította a Médiaworks Hírcentrumának kérdésére, hogy nagyjából százezer forintot keresett.

A Magyar Nemzet értesülései szerint ugyanis Karácsony Gergely adjunktusi fizetése már 2008-tól havi 218 ezer forint volt, vagyis több mint a duplája, mint amennyit a főpolgármester említett.

Egy hete megírtuk, hogy Karácsony Gergely továbbra sem ismeri el a felelősségét abban, hogy jogtalanul tanított tanársegédként és adjunktusként a Corvinus Egyetemen, ehelyett az oktatási intézményt hibáztatja. A közelmúltban jött ki az Oktatási Hivatal jelentése, miszerint harminckét oktató foglalkoztatását vették górcső alá a revizorok, ám csupán a főpolgármester esetében találtak szabálytalanságokat: hiányzott a nyelvvizsga vagy ezzel egyenértékű államilag elismert oklevél.

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Orbán Balázs Aratót csicskít: Arató Gergely (malacka) is esküt tett az Alaptörvényre. Ma már azt mondja, hogy az alkotmány kukába való.

Agyhalál: lefeküdt az IMF-nek, elvette a 13. havi nyugdíjat, Jámbor András mégis köszöni Bajnai támogatását