in ,

Új törvény kell! Itt az ideje megszüntetni a főpolgármesteri posztot, és Budapestet egy minisztérium irányítása alá helyezni

Új megoldások, új törvények kellenek

Az utóbbi 2 évben szabályos kísérleti területté vált Budapest. Mint az egerekkel, úgy játszadozik velünk, a közlekedéssel, a megélhetésünkkel a főpolgármester.

Elég ebből! Nem lehet a politika játékszere Budapest, közel 2 millió ember élete. Meg kell szabadítani a politikától Budapestet, erre pedig egyetlen egy megoldás van.

 

A politikai ellentétek megszüntetése

A feladat nagyon egyszerű: meg kell szüntetni a főpolgármesteri posztot, és a kormány alá rendelni, pl. egy minisztérium irányítása alá. Fürjes Balázs munkáján látszik, hogy nem kell ide főpolgármester! Főleg nem egy olyan polgármester, aki csak azért dolgozik, hogy a kormánynak keresztbe tegyen, politikai okokból. Karácsony Gergely semmit, de semmit nem tudott felmutatni az elmúlt 2 évben, csakis a politikai csatározással volt elfoglalva. Ezt meg kell szüntetni! Az embereknek előbb-utóbb ebből elegük lesz, és még többen el fognak menekülni a fővárosból, mert annyira élhetetlenné válik. Tarthatatlan állapot az, hogy 10 év kemény munkáját egy ilyen amatőr főpolgármester 2 év alatt tönkretegye!

Ezeket a politikai ellentéteket új törvényekkel lehet megszüntetni. Meg kell szüntetni magát a főpolgármesteri posztot, és valami más néven egy minisztérium alá rendelni, az aktuális kormány aktuális minisztériuma alá. Ennyi.

 

Az önkormányzati rendszer megtartása, a főpolgármesterség megszüntetése

Erre lenne szükség, semmi másra. Önmagában az önkormányzati rendszer jó, a baj Budapesttel van, túl nagy város ahhoz, hogy kormány-ellenzéki huzavona áldozata legyen. Az önkormányzati rendszert meg kell tartani, “csupán” a főpolgármesteri poszt felszámolására lenne szükség.

 

Budapest a fővárosunk, és nem politikai játékszer

Vegye mindenki tudomásul, bal- és jobboldalon egyaránt, BUDAPEST NEM EGY JÁTÉKSZER!

Hogy néha itt lezárogatunk sávokat, kitiltogatunk autósokat, vagy nem tiltogatunk. Nem vagyunk kísérleti egerek!

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

A jobboldalt eláruló Dévényi István primitív stílusban ment neki az Orbán Viktor által bejelentett intézkedéseknek

Agyhalál – A DK szerint a kormány törvénytelen, de a törvénytelen kormány által adott képviselői fizetéseket azért felveszik!