in ,

Tudta? Varga Mihály igazi rocker! Videó

Széles terpesz, rock ‘n’ roll, Pénzügyminiszter úr!

A Fidesz-kormányok sokadik költségvetését jegyző Varga Mihály pénzügyminiszterről kiderült, hogy nemcsak a számok, de a gitárhúrok finomhangolásához is ért. A HammerWorld rockmagazinnak adott interjújában elismeri, hogy kocsijában csak akkor szól lágyabb muzsika, ha más is ül benne rajta kívül.

 

Varga Mihály pénzügyminiszter interjút adott a szerdán megjelent HammerWorld metal és hard rock magazinnak, amiben többek között rajongását fejezte ki a rockzene iránt. Elmondása szerint gyerekkora óta közel áll hozzá a rockzene, és örül, hogy nem állt be a fiatalkorában futótűzként berobbanó diszkózene követői közé.

Elmondása szerint sokat változott az ízlése az évek alatt, de a kocsijában még mindig szól a metal- és a hard rock zene. Persze sok esetben utazik kollégákkal, akiknek nem feltétlen hasonló a zenei ízlése, így akkor inkább valami könnyebb műfaj szól.

A miniszteri interjúról beszámoló Facebook-videóban Varga Mihály a Deep Purple világhírű Smoke on the water című számának legismertebb riffjét is elpengette, de önkritikusan hozzátette: „Azért ezt a Deep Purple jobban csinálja”.

 

 

(Balázs Ferenc, 888.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Úgy néz ki, a botmixeres Cseh Katalin megint be volt speedezve

Ezt benézte minden hódmezővásárhelyi! Milliárdokat bukott Hódmezővásárhely Márki-Zay miatt