in , ,

Tudjuk, mire készültök! Szabó Timcsi azt hazudja, hogy a kormány csalni fog a választásokon – Tehát akkor a baloldal erre készül

Tudjuk, mire készültök – KÉKCÉDULÁS VÁLASZTÁSOK HELYETT KÉKSZALAGOS VÁLASZTÁS

Szabó Timcsi belendült. Az EBESZ is belendült, a brüsszeli komcsik is belendültek.

Kezdődik a kampány: a kormány elcsalta a választásokat szerintük. Azt a választást, ami április 3-án lesz, és ami még el sem kezdődött. Ők már előre tudnak valamit. Magukból indulnak ki.

És mivel magukból indulnak ki, tudjuk mire készülnek. Arra készülnek, amire egy komcsi mindig is készült. Arra készülnek, amire 1947-ben, a Kékcédulás választásokon, és amire 2002-ben is a láncszavazással: csalásra!

Az a helyzet, hogy Szabó Tímea attól még egy szar kommunista, hogy fiatal, azért mert Magyarországon a Rendszerváltás előtt neki nem lehetett semmilyen betöltött pozíciója, mert még gyerek volt, attól az eszmét Timike meg a többi komcsi vallja. Nézzetek csak rá Jámbor András pofájára, vállaltan is kommunista. Vagy itt van ez a Szarvas Koppány Bendegúz, nézzétek meg ennek az arcát és az öltözékét:

Ez a kis patkány élvezi, hogy komcsinak öltözhetett.NE legyen kétségünk: ha ezek hatalomra jutnak, így bánnának minden jobboldalival. Terror következne. Újra nyitna az Andrássy út 60.

Csalásra készül a Moslék.

NEM HAGYJUK! Nem fogjuk hagyni! Szarrá lesztek verve a választásokon, április 3-án! Törvényesen és tisztességesen!

Videó:

 

 

Közzétette: Mindenszo.hu – 2018. május 7., hétfő

 

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Baloldali nívó – A főpolgármester után Sándor Erzsi is besz*rt

Szabó Tímea most írja meg ugyanazt a Putyin-Macron találkozóról, amit az Orbán-Putyin találkozóról írt – Segítünk neki!