in

Trump: „az emberek ma sokkal jobban élnek”

Az amerikai elnök Twitter-bejegyzésekben ünnepelte elnöksége első esztendejét

Trump: „az emberek ma sokkal jobban élnek”

 

Az amerikai elnök Twitter-bejegyzésekben ünnepelte elnöksége első esztendejét. Donald Trump, aki még mindig floridai birtokán, Mar-a-Lagóban tartózkodik, egymás után több miniblog-bejegyzést tett közzé.

Az egyikben egy olyan cikk részletét közölte, amely a Wall Street 2017-ben megtapasztalt szárnyalásáról szól. Trump hozzátette:

Ha a demokratákat (a csalárd Hillaryt) választották volna meg, a részvények értéke a választás napjához képest 50 százalékkal esett volna. Most azonban e részvényeknek szép jövőjük van, és ez még csak a kezdet”.

Egy másik Twitter-bejegyzésében Trump a jövőre esedékes, úgynevezett félidős törvényhozási választásokról szólt.

Miért is akarnának az intelligens választók demokrata párti politikusokat küldeni a kongresszusba a 2018-as választásokon, amikor az ő politikájuk teljesen megsemmisítené az elnökválasztás óta kreált jólétet?”.

Újabb bejegyzést szentelt az elnök a gazdaságon kívüli, beteljesítettnek ítélt kampányígéreteinek. Megemlítette az Iszlám Állam nevű terrorszervezet elleni harcot, a veteránügyi minisztérium reformját, a fegyverviselés jogának az alkotmány második kiegészítésén alapuló megőrzését, a republikánus bírók jelölését és az amerikai-mexikói határra tervezett fal várható megépítését.

Az emberek ma sokkal jobban élnek, és akkor még nem is beszéltünk az Iszlám Államról, a veteránügyi minisztériumról, az alkotmány második kiegészítéséről, az adócsökkentésekről és egyébről”

– írta Trump.

(Bácskai Balázs, 888.hu)

Politológus: „Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció és Vona Gábor, a Jobbik elnöke sem kormányváltásra törekszik”

Mesterlövészek, helikopterek: ilyen a boldog új év Nagy-Britanniában