in ,

Tovább hergelik a magyarokat – Pedagógustüntetés ürügyén folytatódhat a baloldali erőszak

A következő eseményen sem lesz meglepetés, ha a résztvevők ismét hatósági személyekre támadnak, vagy rongálni kezdenek

 

A következő eseményen sem lesz meglepetés, ha a résztvevők ismét hatósági személyekre támadnak, vagy rongálni kezdenek – mondta lapunknak Zila János arról, hogy újabb „pedagógus tüntetést” tartanak kedden. Az Alapjogokért Központ elemzője hangsúlyozta: a tüntetések a baloldal támogatottságszerzési kísérleteiről szólnak, ennek egyik eszköze pedig, hogy kiskorúakat tolnak az első sorokba, hiszen az ellenzéki pártok kifogytak a népszerű politikusokból.

 

 

 

Az elmúlt időszak baloldali tüntetéseinek megszokott elemévé vált az erőszakos fellépés, ezért a soron következő eseményen sem lesz meglepetés, ha a résztvevők ismét hatósági személyekre támadnak, vagy rongálni kezdenek. Ez annak köszönhető, hogy a háborúpártiságuk miatt kétségbeejtő népszerűségi indexszel rendelkező baloldali politikusok abban látják a kiutat nehéz helyzetükből, hogy valamilyen feltűnő, formabontó mutatvánnyal állnak elő, és minden áron kemény reakciót akarnak kicsikarni a rendőrségtől, emiatt provokálnak – mondta a Magyar Nemzetnek Zila János, az Alapjogokért Központ elemzője arról, hogy keddre újabb pedagógustüntetést szervez a Tanítanék Mozgalom és a noÁr mozgalom. Ismert: ezek a tüntetések bár elvileg a pedagógusok jogállásáról szóló törvényről szólnak, arról azokon valójában alig esik szó. Az viszont forgatókönyvszerűen megismétlődik, hogy a felhergelt diákok szánt szándékkal nekirontanak a rendőröknek, a baloldal és médiája, illetve a Soros-féle „civilek” pedig úgy tálalják mindezt, hogy a kormány „veri a gyerekeket”. Már az ügyészség is vizsgálatot indított egyébként a május 19-i, erőszakba torkollt diáktüntetéssel összefüggésben.

Nem véletlen, hogy az elmúlt időszak akcióinak főszereplői elsősorban a parlamenti bejutási küszöbhöz igencsak közel kerülő Momentum, és az azt fennállása óta önállóan átlépni képtelen Párbeszéd képviselői voltak. A külföldről importált forradalmi receptek azonban mindeddig nem váltak be, a magyar választók átlátnak a szitán, és nem vevők az idegen zsoldban álló erők politikai portékáira. Az ellenzék népszerűtlensége ugyanis nem formai okokból fakad, hanem abból, hogy nem foglalkoznak a választói elvárásokkal

– mondta lapunknak az elemző. Emlékeztetett: Tordai Bence, a Párbeszéd társelnöke nemrég kifejtette, hogy szerinte minden tisztességes ország küld fegyvereket Ukrajnának, és Magyarországnak is így kéne tennie, miközben közvélemény-kutatások tucatjai bizonyítják, hogy az emberek elsöprő többsége békét akar. A megmozdulások másik főszereplője, Hadházy Ákos egy bejegyzésében meg is feddte a magyarokat, mert szerinte nem vesznek részt kellő számban a baloldal utcai akcióin.

A tüntetések tehát nem a reprezentációról szólnak, hanem inkább a baloldal támogatottságszerzési kísérleteiről. Ennek egyik eszköze, hogy kiskorúakat tolnak az első sorokba, hiszen az ellenzéki pártok kifogytak a népszerű politikusokból

– mondta Zila János. Hozzátette: ezzel a trükkel sem először próbálkozik a baloldal, emlékezzünk csak Karsay Dorottyára, vagy Nagy Blankára, akiket politikai célból használtak ki, majd dobtak el.

 

 

(Bákonyi Ádám, Gabay Dorka, magyarnemzet.hu)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Kibújt a szög a zsákból – Akkor erről ennyit, megint igazunk volt (sajnos) – Színt vallott Szlovákia új, „magyar” kormányfője: „Továbbra is támogatni fogjuk Ukrajnát!”

Súlyosan csökken Budapest közbiztonsága – Holttestet találtak egy XVI. kerületi házban