in , ,

Totális bojkottott a Dumaszínház ellen – Kormos, Kovács András, Bödőcs, Kőhalmi: többet nem nézünk titeket!

Totális bojkottott hirdetünk

A HUMORRAL EGYETÉRTÜNK, DE A GYALÁZKODÁSSAL, ÉS HAZÁNK BIZTONSÁGÁNAK KOCKÁZTATÁSÁVAL NEM!

Semmi gond azzal, ha valakinek véleménye van a Világról, a közéletről. Szívesen vitatkozunk. Mindenki arra szavaz, akire akar. Demokrácia van.
De mit vitatkozzunk azokkal, akik Orbán Viktort pszichopatának, nácinak, nyilasnak, Rákosinak, hol Hitlernek, hol Sztálinnak nevezik? Egy kis „zsebHitlerezés, ” „TeszkósNapóleon”-ozás, meg „TörpeMussolini”-zés…Bödőcs elvtárs ezt valahogy Gyurcsányék idején nem engedte meg magának.

Ilyenekkel nincs miről vitáznunk. És már  baromira unjuk, hogy ha humort akarunk látni, akkor mindig ezeket a szerencsétlen libsi pofákat kell néznünk az RTL-en, és a folyton folyvást ömlő Orbánozást, Vizes VB lejáratást Dombi módra, meg a Bödőcs féle magyarozást.
UNJUK!

A humor ellenzéki műfaj, mondják. Kivéve amikor nem. Ugyanazt az aljas liberális módszert követik a Dumaszínháznál is, mint a Heti Hetesnél tették. Beetették szerencsétlen jobboldaliakat is, akik a Heti Hetes kezdeténél bekopogtak a képernyőnkön szó szerint, és odamondták a spotban: „Heti Hetes”.
Azt hittük valami jó kis dolog készül itt…aztán lett egy liberális fertő, ami megnyerte a választásokat 2002-ben az MSZP-SZDSZ-nek. És abban az „elmúltnyócévben” sem a kormánnyal foglalkoztak, hanem szépen D-209 majd Gyurcsányék keze alá játszottak egészen addig, amíg meg nem szüntek a vérbe. Vannak tehát kivételek, amikor a humor nem ellenzéki műfaj.
Ilyen a Dumaszínház is. Viszont ez már nem humor. Hanem aljas, libsi, politikai propaganda.

Szóval unjuk a pofátokat, éppen ezért mindenkit felszólítunk, ha tévézés közben meglátja a Dumaszínházas libsi pofákat, kapcsoljon el egyből…csak bátran, mert „meg fogja érezni a nézettség”, hiszen a digitális tévézés korában már minden mérhető, így ez is.

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

Vona Gábor leváltását követelik a Jobbikban

Hivatalos: Tényleg menekülnek a Jobbikból a szavazók