in ,

Toroczkai keményen beszólt Márki – Zörejnek

Toroczkai: Márki-Zay az elvtelenség mintapéldája

Márki-Zay Péter számomra politikailag egy vállalhatatlan figura, egyszerűen azért, mert ő annak a politikusnak a prototípusa, aki az elvtelenség megtestesítője – mondta a promenad.hu-nak adott interjújában Toroczkai László. A Mi Hazánk Mozgalom elnöke rámutatott arra is, hogy egyszerűen nem lehet tudni, hogy Márki-Zay milyen álláspontot képvisel például a migrációval kapcsolatban, az Európai Unióhoz fűződő viszonyról, vagy általában világnézeti kérdésekben.

 

Fotó: MTI (archív, illusztráció, szerk.)

Toroczkai érdekesnek nevezte, hogy Márki-Zay őt és pártját rasszistának titulálta, de nem szólalt meg például a sorozatos rasszista és antiszemita botrányba keveredő Jobbik elnökének, Sneider Tamás feleségének esküvői náci karlendítése kapcsán sem.

A Mi Hazánk elnöke emlékeztetett, hogy Márki-Zay Péter polgármestersége első pillanatától kezdve nem Hódmezővásárhellyel foglalkozott, hanem a saját, országos pártpolitikai karrierjének az építésével. Tragédia lenne a magyar nemzet számára, ha Márki Zay elérné azt, amit akar, és hozzá hasonló emberekből állna a kormány – tette hozzá Toroczkai.

(demokrata.hu)

Magyar szenzáció! Fantasztikus tenisszel lettek döntősök Babosék Melbourne-ben

Agysebészek – Két héten belül az ötödik nőt gyilkolták meg a migránsok Ausztriában