in ,

Tömény hazaárulás – Szevasztok! – Így buzdít az Index és a Vodafone Magyarország elhagyására – Itt az ideje egy bojkottnak, nem?

A “vörös” Vodafone támogatásával, Szevasztok címmel indított új rovatot a választás után 5 nappal az Index.hu

Szevasztok! – Így buzdít az Index és a Vodafone Magyarország elhagyására

A “vörös” Vodafone támogatásával, Szevasztok címmel indított új rovatot a választás után 5 nappal az Index.hu, amelyben a külföldre költözött fiatalok írják le pozitív tapasztalataikat az itthoniaknak, ezzel is buzdítva őket arra, hogy minél többen hagyják el Magyarországot.

A politikailag függetlennek hazudott rovat a jó tanácsok helyett inkább szól az ellenzék bukása miatti kesergésről és a legsutább érzelmi zsarolásról, továbbá remek reklámlehetőség az akut munkaerőhiányban szenvedő nyugat-európai cégeknek a toborzásra, hiszen akármilyen szép is a multikulti, azért mégiscsak jobb egy képzett magyar, mint egy a munka elől is menekülő “menekült”.

A Szevasztok/Levél otthonra címmel, a beszédes elnevezésű “Vodafone Red” termékcsalád támogatásával indult el az Index új rovata, tökéletes platformot teremtve az X-Y-Z-generáció állandó önsajnálatban lévő részének és az elkeseredett magyar ellenzékieknek, akik folyamatosan azzal fenyegetik az országot, hogy annak élhetetlensége miatt máris rendelik a kizárólag odaútra szóló repjegyüket. 

Ha valaki úgy dönt, elhagyja a hazáját, és inkább karriert csinál külföldön, mint biciklifutár, pohármosó, virágkötő vagy akár utcaseprő, és mellette élvezi a félszobás minigarzon megosztását kilenc másik álommegvalósító sorstársával, ám legyen! – mondhatnánk, de azért mégiscsak rendkívüli fejlemény, hogy az egyik olvasott magyar hírportál – miután nem az általa favorizált pártok győztek – külön propagandát csinál az ország kiürítésének, amihez pénzt-paripát ad az egyik mobilszolgáltató is. (Reméljük, az itthon maradók megértik a célzást és mihamarabb le is mondják a hazaáruló szolgáltatónál kötött előfizetésüket!)

A rovat leírásában azt állítják, szerintük a nyugatiasodni vágyók nem menekülnek itthonról, hanem példaértékű vállalkozó szellemről tesznek tanúbizonyságot – mintha csak a Momentum Mozgalom önértékelését olvasnánk, akik magukat világlátott kalandorként, külföldi hiánypótló tudást megszerző fiatalként ábrázolják, akik a varázslatos Nyugat aranyvárosaiban látottakat hozzák vissza nekünk, maradi majmoknak.

Persze a krédó alapján politikailag semlegesnek van meghirdetve a “Szevasztok”, azért az egyszerű olvasónak is világos lehet a valódi mögöttes tartalom: ez az ország rettenetes, meneküljön, ki merre lát! Érdekességképp eddig mindössze egy bejegyzés rövid kis mondata szólt arról, hogy egy Angliában statisztamunkát vállalt fiatal fizetésének érkezéséig negyedállást kellett vállalnia, hogy legalább addig valahogyan kipengesse a szobáját, amit bérel.

Tehát a propagandablogon egy szó sem esik a lenézett, megalázott és csalódott magyar fiatalokról, akik ellen egy teljes Brexitet képes volt összehozni a brit lakosság és akik közül – átlagos munkakörökben, például felszolgálóként – a legkiválóbbak sem tudnak kint összehozni olyan egzisztenciát (lakás, gyerekek, nyaraló, stb.), ami valószínűleg már meglenne, ha itthon maradtak volna. (Természetesen vannak olyan szakmák, amelyekben a továbblépés a karrier csúcsaira külföldön képzelhető el, de köztudomású, hogy a fiatalok többsége segédmunkát, vagy egyszerű szakmunkákat tud csak elvállalni Nyugat-Európában.)

Szevasztok! – Fotó: Index

SZEVASZTOK, MARADI ITTHONMARADOTTAK! 

Első ilyen levelükben a 16 éves Szerető Krisztoferrel példálóznak, akit azért küldték ki szülei az angliai Stoke-on-Trent-be futballistának, mert nem bíznak a hazai rendszerben. Logikus gondolat, hiszen kár lenne eltagadni az angol futball nagyságát, nem mellesleg egy kifejezetten tehetséges, korosztályos válogatottról van szó, azonban nehezen lehet őt beilleszteni az átlagos sorsú tizenévesek közé. A nem kiemelkedő tehetségű focistáknak bőven elég lesz az, hogy Magyarországon sosem látott hangsúlyt fektet a mindenkori kormány a sportolásra, a nem kiemelkedő fiatalok is megfelelő körülmények között tudnak készülni.

További posztjaikban bejelentkezik a 36 éves, két gyerekes Izlandra vándorolt szakács, aki akkor döntötte el, hogy nincs maradása, amikor ráeszmélt, hogy egy túrahátizsákban elférnek a kései, a szakácskönyve, ruhái és egy üveg pálinka, vagyis az “élete”. Élete döntését meghozva azóta úgy írja, most először megbecsülik a munkahelyén. Ne feledkezzünk meg Istvánról, a piszkosan jól kereső mozdonyvezetőről sem, aki bár konkrétumok és mindenféle alátámasztás nélkül ír készségesen mesébe illő fizetéséről.

VISZLÁT MAGYARORSZÁG! – A VODAFONE TÁMOGATÁSÁVAL

A rovat cikkei közt azért meg-megbújnak olyan írások is, amelyek segítő kezet nyújtanak a külföldön elhelyezkedni kívánóknak, megismertetve velük a “helyi szlenget”. Gyorstalpalójukba egy rövid, velős angol lecke is belefért. Ezen kívül több statisztikai adatot is szolgáltatnak a “bárhova, csak Magyarországról el!” felfogású olvasóiknak, hova érdemes kiköltözni, vagy éppenséggel, hogyan oszlanak el a magyarok az EU-n belül. A Vodafone RED pedig melldöngetve hirdeti az egész EU-n belül egyforma díjat kínáló tarifacsomagját, amivel amúgy a hazai telekommunikációs piacon megbukott.

(forrás: Ambrus Petra, pestisracok.hu)

Semjén továbbra sem vadászott helikopterről és továbbra sem tartozik a NAV-nak milliókkal – Az index.hu fullba tolja a kretént

A 444-es fosmédia megint a magyarokat ekézi – „Őrjöngő magyarok” – Így gyalázza hazánkat a Soros-blog a migránsvétó miatt!