in ,

Tolvaj Momentum – Lopáson érték a Momentumot Erzsébetvárosban

Nemes egyszerűséggel ellopta az Élhető Erzsébetváros Egyesület szlogenjeit a Momentum Mozgalom a VII. kerületben

Nemes egyszerűséggel ellopta az Élhető Erzsébetváros Egyesület szlogenjeit a Momentum Mozgalom a VII. kerületben. A viccpártnak nem ez az első furcsa lépése a városrészben, mivel korábban még hangzatosan kiálltak a bulinegyedben a korlátlan nyitvatartás mellett, míg mostanra ők is az ellenzők táborában landoltak. Erzsébetvárosban egyébként teljes az ellenzéki káosz, mivel az Európai Parlamentből kigólyozott Niedermüller Péter mellett az ellenzéki oldalon ringbe száll Hunvald György és Moldován László is- írja az Origo.

Az Élhető Erzsébetváros Egyesület (EEE) nemrégiben vette észre, hogy a Momentum nevezetű viccpárt helyi jelöltjei gyakorlatilag lemásolták az egyesüet korábbi üzeneteit. Az EEE szerint a Momentum egy laza mozdulattal lenyúlta a civilek szlogenjeit. Tényleg nem sikerült jobbat kitalálni, csak egy az egyben lemásolni minket? – tették fel a kérdést. Az erről szóló videó itt tekinthető meg.

 

Erzsébetvárosban egyébként már hetek óta áll a bál az ellenzéki oldalon. A korábban jogerősen börtönbüntetésre ítélt, exszocialista Hunvald György augusztus 5-én közölte, hogy független jelöltként elindul a polgármesteri posztért. Az egykori LMP-s Moldován László pedig augusztus 7-én jelentette be, hogy az Élhető Erzsébetváros Egyesület és a Puzsér Róbert főpolgármester-jelölthöz köthető Állampolgárok a Centrumban Egyesület elnevezésű civil szervezet jelöltjeként indul.

(pestisracok.hu)

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Ez hülye! Karácsony Gergely szerint augusztus 20 az alkotmány ünnepe…

      Németországnak annyi. Megdöbbentő számok: a német lakosság negyede migrációs háttérrel rendelkezik