in ,

Titkos hangfelvétel Jakab Péterről! Ezt a párt végét is jelentheti – Videó

Jakab: Nehéz volt leülni azokkal, akik ellen létrejöttünk

Piszok nehéz volt leülni azokkal egy asztalhoz tárgyalni, akik ellen egyébként létrejöttünk – erről beszél a Jobbik frissen megválasztott elnöke egy a Hír TV birtokába jutott hangfelvételen, amely a párt tisztújító kongresszusáról szivárgott ki. Jakab Péter a balliberális pártokra utalva külön hangsúlyozza, hogy a Jobbik tolvajok ellen jött létre, ehhez képest most együtt kell menetelniük a csatába. A pártelnök hozzáteszi, hogy ilyenkor értékelődik fel, hogy bízhat-e a sajátjaiban, mert ha nem, akkor vesztettek.

„Megcselekedtük azt, amit megkövetelt a haza és piszok nehéz volt. Piszok nehéz volt leülni azokkal egy asztalhoz tárgyalni, akik ellen egyébként létrejöttünk, mert a Jobbik tolvajok ellen jött létre valljuk be.”

 

– mondta Jakab Péter, a Jobbik elnöke, majd folytatta:

„Eközben nekünk már olyanokkal kell együtt menetelni a csatában akiktől világok választanak el bennünket, és igenis ilyenkor felértékelődik az, hogy tudok e bízni a sajátjainkban, hogy kell-e a csatamezőben a hátam mögé nézni, mert ha igen akkor, előlről lelépnek, akkor vesztettünk.”

(hirtv.hu)

Oszd meg másokkal is!

És akkor a győri volt Momentumos elnök belépett a DK-ba!

Nem stadion – Új mikrobuszokat kapott a rendőrség – Videó