in

Tiborcz életmentő műszert adományozott a Gyermekgyógyászati Klinika újszülött- és gyermek intenzív osztályának

Most valahogy nincs Orbán “vejézés”.

Most valahogy nincs Orbán “vejézés”.
Mészáros 100 milliós pályázatokat hirdet magyar fiatal vállalkozóknak, Orbán veje pedig életmentő készüléket adományoz a gyermekklinikának. Ezen Hadházy kiakadt, nem is írjuk le mint óbégatott, de halkan megkérdezzük: Hadházy! Te mit adományoztál a gyermekklinikának? Nagyjából semmit! Szóval fogd be az arcod!

Tehát összefoglalva:

  • Hadházy mit adományozott a gyermekklinikának? Lófaszt se!
  • Gyurcsány a milliárdos mit adományozott a gyermekklinikának? Lófaszt se!
  • Gyurcsánnyé, a milliárdos, mit adományozott a gyermekklinikának? Lófaszt se!

Erről ennyit.

 

 

A teljes hír:


Egy életmentő Extrakorporeális Membrán Oxigenizáció (ECMO-műtüdő) berendezést vásárol a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikája számára abból a 34 millió forintos adományból, amelyet a BDPST Group ingatlanfejlesztő társaságtól kapott. 

Magyarországon az újszülöttek és a csecsemők körében évente 8-20 esetben fordulhat elő, hogy ECMO-kezeléssel életet lehetne menteni, és/vagy jelentősen csökkenteni a tartós szövődmények kialakulását, ezt segíti az adomány által megvásárolni kívánt eszköz, amely eddig nem volt elérhető a klinikán. Az adományozásról szóló támogatási szerződést 2019. augusztus 15-én írták alá az Alapítvány, illetve a BDPST Group képviselői.

(Semmelweis.hu)

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Mit igyunk Coca-Cola helyett? Hát persze hogy magyar kólát! – Magyar gyomorba magyar kólát!

Klímahiszti – Klímavészhelyzet???? Az meg mi a frász??? – Magyarországon a klímaváltozás szempontjából nincs krízishelyzet