in ,

Tibi atya kiakadt: a Párbeszéd nevű posztkomcsi szatellitpárt, aminek a szavazókorú lakosságban 1% körüli a támogatottsága, annyi mandátumot szerzett, mint a Mi Hazánk

Az ország legkevésbé demokratikus ereje az ellenzéki összefogás

„Az ország legkevésbé demokratikus ereje az ellenzéki összefogás:

A Párbeszéd nevű posztkomcsi szatellitpárt, aminek a szavazókorú lakosságban 1% körüli a támogatottsága, annyi mandátumot szerzett, mint a Mi Hazánk, akik egyedül is bőven megugrották a bejutási küszöböt. A Momentum másfélszer annyit, 11-et, mindezt úgy, hogy önállóan a legutóbb nem jutottak be a parlamentbe, és aligha lettek népszerűbbek Fekete-Győr gyászos szereplése, illetve Donáth Anna menetrendszerű hisztériái miatt. Fekete-Győr András valószínűleg gyorséttermi alkalmazottként sem állná meg a helyét a versenyszektorban, most 1,3 millió forintért és a vele járó juttatásokért lehet országgyűlési képviselő.

Ez egy demokratikus népakaratot egyáltalán nem kifejező, koszos háttérmegállapodásokon múló kamarillapolitika, ami az ellenzéki szavazótól a Fideszre szavazókig minden magyar állampolgárt arcon köp. Igen, ilyen hitvány ellenzéket még azok sem érdemelnek, akik Orbán Viktort támogatják, hiszen egy demokráciában a valódi fékeket és ellensúlyokat az ellenzék képezné.

Bármilyen hatalmi túlkapás, amit Orbán Viktor tesz velünk, az ellenzék bűne. Teljesen mindegy, hogy odaálltak-e Márki-Zay mellé vagy nem, hogy elismerték-e, hogy ők hibáztak vagy nem. A lényeg, hogy beülnek, felveszik a fizetésüket és felháborodást mímelnek egy olyan autokráciában, amit csakis ők tartanak ennyire stabilan.

Új politikai erőre van szükség, ami először ezzel a rothadó, korrupt, választói akaratot semmibe vevő ellenzékkel számol le. Dicsértessék!”

 

– írja Tibi atya.

 

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Végre Tóth Gabi is megszólalt: Je suis vidéki. Most jött el a pillanat, hogy tiszta vizet öntsek a pohárba

      Aki lemaradt volna Orbán Viktor rendkívüli nemzetközi sajtótájékoztatójáról – Íme a teljes beszéd – Videó