in ,

Ti, akik bedőltök Gyurcsány influenszerkedésének, legalább december 5.-én gondolkozzatok el!

A politikában ritka az olyan ember, aki évtizedekig ugyanazt vallja a világról, bárki változhat pozitív irányba, fátylat lehet borítani a múlt egyes dolgaira

A politikában ritka az olyan ember, aki évtizedekig ugyanazt vallja a világról, bárki változhat pozitív irányba, fátylat lehet borítani a múlt egyes dolgaira. De aki egyszer a nemzetére rontott, az akkor sem lesz vállalható, ha ügyesen bohóckodik a közösségi médiában.

December 5-e van, holnap jön a Mikulás, hamarosan itt a karácsony. Ám ez a nap mégsem ünnep, hanem egy nagyon szomorú, szégyenteljes évforduló. 2004. december 5-én érvénytelen lett a népszavazás, amit arról írtak ki, hogy a Kárpát-medencében élő, az anyaországtól elszakított területen maradt magyarok könnyített módon megkaphassák (vagy éppen visszakaphassák) a magyar állampolgárságot. Bár a népszavazáson az „igenek” voltak többségben, a botrányosan alacsony részvétel miatt a népszavazás érvénytelen volt.

Már ez is szomorú, de ami igazán felháborító, az az, hogy voltak olyan „magyar” politikusok, akik a határon túli magyarok ellen uszítottak. Nyakó István 23 millió román beözönléséről beszélt (még a határon túli magyarok lerománozásával együtt sem éltek ennyien már akkor sem Románia területén), míg Fodor Gábor azon aggódott, hogy milyen sokba kerülne Magyarországnak, ha minden magyar magyar állampolgár lehetne. A kampány során az SZDSZ nyíltan uszított a magyarok és a nemzetállami eszme gondolata ellen is, ám az a párt azóta már a helyére, a történelem szemétdombjára került.

Viszont máig köztünk élnek és politizálnak azok, akik a sokáig hezitáló MSZP-t is a magyarok ellen hangolták. Ennek az irányvonalnak a fő képviselője ma Insta-posztokban bohóckodik, chatel a fiatalokkal és sokan sajnos menőnek tartják, ha szelfizhetnek vele.

Gyurcsány Ferenc bűneit hosszasan lehetne sorolni, de mind közül a legnagyobb és legundorítóbb a magyarság szembeköpése volt. Az MSZP-ből Gyurcsány volt az első, aki világosan amellett foglalt állást, hogy a határon túli magyarok ne kaphassanak magyar állampolgárságot. Ezen a népszavazáson a Gyurcsány-félék egymás ellen uszították a magyarság anyaországi és elszakított területen élő tagjait, ez a seb pedig azóta sem gyógyult be, a hatás máig érezhető, amikor a magukat magyarnak mondó egyedek románozzák, szlovákozzák, szerbezik vagy ukránozzák magyar testvéreinket, honfitársainkat.

Szóval te, aki éppen most eszmélsz politikailag, 2006-ban még gyermek voltál, ezért nem is érted, miért utálják sokan Gyurcsányt! Értem én, hogy poén egy volt miniszterelnökkel szelfizni, chatelni vagy éppen főzni, de ne felejtsd el soha, kiről van szó! Nem azért szidja őt az a sok ember, mert boomerek és nem értik a 21. századot. Hanem azért, mert ő az, aki leromázta a nagyváradi dédnagymamádat és leszlovákozta a haverod kassai nagyapját. S akkor a 2006-os őszi eseményeket még nem is említettem, de azt majd elolvasod máshol…

(Pörge Béla, 888.hu)

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Olvasónk szétkapta a Hír Tv-n ámokfutó Pulai-Horn duót!

Bréking! – Késelés történt egy győri iskolában