in ,

Teljesen elrohad a Jobbik: egérfejű Stummer János kilépett a Jobbikból

„Jakab Péter politikáját és vezetési gyakorlatát eddig is távolságtartással kezeltem, a továbbiakban viszont nem kívánok közösséget vállalni vele” – írta a politikus.

„A mai napon kiléptem a Jobbik Magyarországért Mozgalomból. A Jobbik szombati tisztújításán világos politikai alternatívát kínáltam a Jobbik kongresszusi küldötteinek, többségük azonban nemet mondott az általam javasolt hazafias politikára és szervezeti megújulásra” – olvasható Stummer János Facebook-bejegyzésében.

A politikus írásában kifejtette: az a politikai közösség, amelynek az utóbbi 13 évben tagja és építője volt, nem azon az úton kíván tovább haladni, ami hazája „jövőjének szempontjából üdvös”.

Az Országgyűlésnek sem lesz tagja

„Jakab Péter és szűk környezetének politikáját és vezetési gyakorlatát eddig is távolságtartással kezeltem, a továbbiakban viszont nem kívánok közösséget vállalni vele” – fogalmaz bejegyzésében. Stummer azt írja: a közügyekkel való foglalkozást továbbra is az élete részének tekinti, de új párt, vagy politikai mozgalom megalapítása nem áll szándékában.

Stummer mostanáig a parlament nemzetbiztonsági bizottságát vezette, de a következő Országgyűlésnek nem lesz tagja, mivel a választáson a békéscsabai körzetben kikapott a Fidesz-KDNP jelöltjétől, Herczeg Tamástól, a baloldali ellenzék közös listáján pedig nem került befutó helyre, mindössze a lista 121. helyén szerepelt.

 


– írja a mandiner.hu.

Akkor erről ennyit, elvtársak. Nem kell félni, nem fog fájni. Hamarosan vége lesz. Az egész pártnak. Megy a levesbe. 

Add tovább!

 

Bayer Zsolt a jobbikos Gyöngyösi Mártonról: Marci a sz*rzivatarban

Felemelő! Együtt énekelte a székely himnuszt a román és a magyar csapat egy hokimeccsen (videó)