in ,

Teljes lebukás! Itt a bizonyíték, hogy Niedermüller egy hatalmas nagy csaló! Íme a dokumentumok

Egy csaló vezeti Erzsébetvárost? – Niedermüller sötét múltja (eredeti dokumentumok)

Többektől pénzt csalt ki, azt hazudta rákos, majd lelépett egy német egyetemről.

Többektől pénzt csalt ki, azt hazudta rákos, majd lelépett egy német egyetemről.

A mai napig nem cáfolta érdemben Niedermüller Péter azt a két évvel ezelőtti sajtóhírt, amely arról szólt, hogy tetemes tartozásokat hagyott maga mögött, amikor egyik pillanatról a másikra lelépett a berlini Humboldt Egyetemről.

Erzsébetváros DK-s polgármestere még 2004-ben hagyta ott szó nélkül a berlini Humboldt-Universität Néprajzi Tanszékét, ahol közel tíz évig dolgozott. Az egyetem munkatársai két évig hiába próbálták felvenni Niedermüllerrel a kapcsolatot, így aztán végső elkeseredésükben írták meg és küldték el a világ számos etnológiai intézetének és etnográfiai tanszékének ezt a levelet, amelynek eredeti és magyarra fordított verzióját is közzétesszük.

 

 

 

Az egyetem két professzora, Wolfgang Kaschuba, az Európai Néprajzi Intézet vezetője és Rolf Lindner levelében – amelyet a Magyar Tudományos Akadémiának is elküldtek – azt írja, hogy Niedermüller Péter több német és külföldi kollégájától kért kölcsön jelentős összegeket, amiket soha nem adott meg, valamint tartozott az egyetemnek is. A levél szerint Niedermüller súlyos betegnek hazudta magát, úgy tudjuk, hogy amikor egyik napról a másikra eltűnt, azt hitték meghalt, ezért az egyetem bejelentést tett a berlini rendőrségen és hivatalos eljárásban fel is törték berlini lakását, ahol azonban nem a holttestét, hanem hűlt helyét találták, hiszen ekkor – 2004. decemberében – már Magyarországon, egészen pontosan Pécsen tartózkodott.

Bár a levél még 2006-ban megérkezett az MTA Néprajzi Kutató Intézetébe is, itthon semmilyen következmény nem lett. Sőt, információink szerint Niedermüller ezek után professzori kinevezést kapott a Budapesti Metropolitan Egyetemen (korábban Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola). Ezek alapján sokakban felmerülhet a kérdés, hogy ezek szerint egy csaló vezeti Budapest VII. kerületét?

(elemi.hu)

Oszd meg másokkal is!

Vállalták! A Civil kör összes tagja is rémisztő képződmény! – Videó

Nem stadion – Átalakul Várpalota történelmi arculata