in , ,

Teljes agyhalál! Az Euronews szerint nem Duda nyert, hanem Rafal Trzaskowski

Alternatív univerzumból tudósított az Euronews

A multiverzum-elmélet szerint számos világegyetem létezik, egyes világok a mienkhez hasonlóak, mások pedig annyira különbözőek lehetnek, hogy talán létre sem jöhet bennük az élet. Jelenleg többféle multiverzum-elmélet versenyez egymással, az emberi fantázia szempontjából kétségkívül azok a legizgalmasabbak, amelyek szerint olyan sok világ létezik, hogy a nagy számok törvénye alapján nem kizárt: egy másik univerzumban is létre jött egy Föld nevű bolygó, ahol éppen a kedves olvasó tökéletes mása is pont ugyanezt a szöveget tanulmányozza.

Ha végtelen sok másik világegyetem van, akkor találunk olyat is, amiben minden ugyanúgy történt eddig, mint a mi világunkban, csupán egy különbség van: a hétvégi lengyel elnökválasztást nem Andrzej Duda, hanem Rafal Trzaskowski nyerte.

Éppen egy ilyen alternatív univerzumba kalauzol el minket az Euronews hétfői videója:

 

 

– Rafal Trzaskowski nyerte a lengyel elnökválasztás második fordulóját, Varsó polgármestere ezzel Andrzej Duda jelenlegi államfőt győzte le – hangzik el a videóban. Később kiírták Trzaskowski neve alá, hogy „lengyel államfő”, majd elhangzott, hogy az elnök komoly ellensúlyt képezhet a kormánnyal szemben.

Az Euronewsnál gyaníthatóan a szoros eredmény miatt leforgattak egy-egy bejátszást arról, hogy ha Duda és ha Trzaskowski nyer, csak aztán rossz videó került az oldalukra.

Frissítés: A videó keddre elérhetetlenné vált a Euronews Youtube-oldalán.

A videó a Keménymagban megnézhető!

 

(Bácskai Balázs, magyarnemzet.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Ezek tényleg kretének – A késlekedés miatt bedőlhet a 3-as metró felújítása

Bizonyíték! Cseh Katalinnal baj van! Videó