in ,

Tarlós szerint Facebookozásból nem lehet megélni öt éven át! Lehet, de Facebook nélkül meg el lehet veszíteni egy választást!

Egy kicsit vitatkozunk most Tarlós Istvánnal

Fotó: Halász Nóra

Egy kicsit vitatkozni fogunk Tarlós Istvánnal. Nemrég, az egyik interjúja során megemlítette, hogy Facebookolásból és panaszkodásból nem lehet öt éven át megélni. Ebben Tarlós Istvánnak teljesen igaza van, viszont illene már belátni a XXI. században néhány dolgot:

  • Facebookolás nélkül nem lehet egy normális politikai kampányt levezényelni
  • Facebookolás nélkül nagyon nehéz megtartani a politikai hatalmat
  • Facebookolás és online média-anyagok (képek, videók) nélkül ma már semmilyen választást nem lehet megnyerni, még egy önkormányzatit sem! Erre tökéletes példa volt 2019 október 13. Ha még mindig itt tartunk, ha nem látjuk be, hogy kevés az, ha 10 évvel ezelőtti Tarlós képeket osztogatunk az interneten kampányidőszakban új anyagok híján, és még csak egy Facebook oldalt sem hozatunk létre főpolgármesterként, és ezt még 8 hónappal az önkormányzati választások után sem vagyunk hajlandóak belátni, akkor az nagyon nagy probléma! Súlyos probléma.

 

Összegezve: igen, öt évig nem lehet megélni Facebookolásból és panaszkodásból, de egy választást meg lehet nyerni vele újabb öt évre!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Bayer Zsolt üzent a rabosított mentősöknek: veletek vagyunk!

Majd az index.hu eldönti mikor mi a rasszizmus! A portál megtámadta Hoppál Pétert! Nem kellett volna