in ,

Támadják hazánkat! – A Soros-hálózat minden eddiginél durvább külső nyomásgyakorlást indított az Európai Néppártban a Fidesz ellen

A Soros-hálózat minden eddiginél durvább külső nyomásgyakorlást indított az Európai Néppártban a Fidesz ellen – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs, pénteken.

A Soros-hálózat minden eddiginél durvább külső nyomásgyakorlást indított az Európai Néppártban a Fidesz ellen – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs, pénteken.

A Fidesz kommunikációs igazgatója budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette: úgy tűnik, most már európai szinten akarják elmozdítani Magyarországot és a Fidesz-kormányt a Soros-terv útjából.

„ORBÁN VIKTOR ÉS A MAGYAR KORMÁNYPÁRT A BEVÁNDORLÁSELLENES POLITIKA HATÁROZOTT ÉS EURÓPAI SZINTEN EGYRE BEFOLYÁSOSABB KÉPVISELŐJE, EZÉRT A SOROS-HÁLÓZAT MOST EGY BOSSZÚHADJÁRATOT INDÍTOTT ELLENÜNK.”

Az európai parlamenti (EP) választáshoz közeledve egyre nagyobb szerepet játszik a bevándorlás témája, ezt egy sor nemzeti választási kampány és eredmény mutatja – közölte, megjegyezve: egyre többen támogatják a magyar álláspontot, amely elutasítja a bevándorlást és nemet mond a kötelező kvótákra.

Orbán Viktor és a magyar kormánypárt a bevándorlásellenes politika határozott és európai szinten egyre befolyásosabb képviselője, ezért a Soros-hálózat most egy bosszúhadjáratot indított ellenünk – mutatott rá a kormánypárti politikus.

Egyúttal jelezte, hogy a Soros György által finanszírozott Human Rights Watch (HRW)  kampányával azt akarja elérni, hogy a Fideszt zárják ki az Európai Néppártból, és ezzel a pártcsaládon belül meggyengítsék, elhallgattassák a bevándorlásellenes erőket.

Hidvéghi Balázs szerint így akarják befolyásolni az Európai Néppárt álláspontját és a jövő évi EP-választást is.

Fotó: fidesz.hu

A kommunikációs igazgató felhívta a figyelmet, hogy a Soros-hálózaton belül is a HRW az egyik legismertebb bevándorláspárti szervezet, amely az elsők között tiltakozott a migráció szervezésének megnehezítését célul tűző Stop Soros törvénycsomag ellen is.

A Fidesz a magyar emberek képviseletére esküdött fel; tartjuk a szavunkat és az ígéretünket: nem fogjuk engedni, hogy bevándorlóországot csináljanak a hazánkból, és minden eszközt használni fogunk azért, hogy megvédjük az országot – szögezte le.

Ugyanakkor kijelentette: küzdeni fognak a Soros-terv, a bevándorláspárti javaslatok ellen még akkor is, ha ezért ilyen jellegű nyomásgyakorlást és támadásokat kapnak európai szinten is.

Hidvéghi Balázs kérdésre reagálva közölte, nem látja reális esélyét annak, hogy a Fideszt kizárják az Európai Néppártból.

(fidesz.hu)

(forrás:www.fidesz.hu)

EXKLUZÍV INTERJÚ! – Milo Yiannopoulos: „Soros Magyarország legrosszabb exportterméke”

Douglas Murray: Orbán Viktor győztesen került ki az Angela Merkellel folytatott vitából