in

Szopóágon az RTL KLUB! – Többen nézik a Tényeket, mint az RTL híradóját + mindenszo.hu kommentár

A Tények mellett a Mokka is nagyon jól szerepel

mindenszo.hu kommentár:  Na mi van libsik? Na mi van HVG? Mi van 24.hu? Mit szóltok index? Mit szólsz 444? Megérte Annyit Andyvajázni, meg gyalázkodni a Tv2-n? Megelőzte az RTL-t, hülyegyerekek! A nézők döntöttek! Nem kíváncsiak a gyalázkodásaitokra! 

 

 

 

A Tények mellett a Mokka is nagyon jól szerepel. Sokkal nézettebb, mint a rivális kereskedelmi tévé reggeli műsora, rendszeresen kiütéssel győz.

Májusban is nagyon sikeres volt a TV2 Tények című műsora. A főműsoridős sávban, a teljes lakosság körében a Tények átlagos közönségaránya 22,8 százalék volt, míg a konkurens Híradóé 22,1 százalékot ért el. A Tények átlagos nézőszáma ebben a hónapban 611 ezer volt, míg a Híradó átlagos nézettsége (4+, Nielsen) 595 ezer volt.

Gönczi Gábor, Marsi Anikó
FOTÓ: ADRIÁN ZOLTÁN – ORIGO

A teljes lakosság körében májusban 20 alkalommal volt több nézője a Tényeknek, mint a Híradónak. Ha a közös idősávot nézzük, amikor a két hírműsor egymással szemben egy időben futott, akkor az elmúlt 31 napból 23 alkalommal bizonyult eredményesebbnek a TV2 hírműsora, vagyis nagy többségben a Tények megverte az RTL híradóját.
(A kereskedelmi célcsoportokban: 18-59-ben kétszer, 18-49-ben négyszer fordul ez elő.)

Andor Éva és Váczi Gergely
FORRÁS: FACEBOOK

A reggeli műsoroknál továbbra is a TV2 vezeti a versenyt. A Mokkának nincs riválisa a délelőtti idősávban. Közel minden ötödik tévénéző a Mokkával kezdi a hétköznap reggeleket (4+ SHR: 19,6 százalék). A kereskedelmi célcsoportban is kimagasló Közönségarányt ért el a műsor: 16,8 százalék volt a májusi átlaga a 18-59 évesek körében.

Istenes László, a Mokka egyik műsorvezetője
FOTÓ: SZABÓ GÁBOR – ORIGO

A Mokka májusi átlagos nézőszáma (151 ezer fő) a teljes lakosság körében négyszer akkora, mint a konkurencia Reggeli című műsoráé. A kiemelt 18-59 éves célcsoport körében is háromszoros a nézőszámbeli fölénye. A közös idősávban pedig, mikor egymással szemben egyszerre fut a két műsor, még nagyobb a Mokka előnye.

(forrás:www.origo.hu)

NA VÉGRE! – Lebontják a gettót a Hős utcában

Salvini: aki kuplerájt csinálni jön ide, az mehet haza