in ,

Szokatlan nyílt levél az ellenzéki média főszerkesztőinek – Kolosi, Hont András és többiek: Ez a választás nem Mészáros Lőrincről szól, és nem az ELIOS-ról

Jó lenne, ha az alábbi szempontokat ti is észrevennétek

Kedves ellenzéki média főszereplők! Szerkesztők, főszerkesztők!
Kedves 24.hu, hvg.hu, RTL Klub, 444.hu, index.hu..stb.!

 

A dolgok leegyszerűsödni látszanak.
Nem politizálni akarunk levelünkben, de mára világos, hogy a mindenre alkalmatlan (ezt Ti is tudjátok) ellenzék helyett végzitek a munkát: politikai szereplővé, főszereplővé váltatok. Nem továbbítjátok a híreket, hanem alakítjátok, generáljátok. És ilyen értelemben, a választások kimenetele főként rajtatok múlik. Azonban ilyen történelmi időkben (mert most olyan időket élünk, igen), már több mint politikai kérdés, hogy kit mit ír egy főszerkesztőségben.

Mert a tét, most több mint politikai kérdés. Nem Mészáros Lőrincről, vagy Orbán Viktor vejéről van szó és még csak nem is az ELIOS ügyről. 

Itt már az a kérdés, hogy mi lesz a családjainkkal, mindannyiunk gyerekeivel, a mi jövőnkkel, az ő jövőjükkel. Megváltozik-e hazánk kulturális jellege gyökeresen, vagy sem.

Beengedjük-e olyan emberek tízezreit, akik teljesen más kultúrát, vallást képviselnek, velünk össze nem egyeztethető szokásokkal, saját törvényekkel rendelkeznek. A kettő, mint az Nyugat-Európában látható, nem fér meg egymás mellett. Párhuzamos társadalmak, NO-GO zónák, a saját kegyetlen törvényeik, stb.

Itt már az a kérdés, hogy a viszonylagos nyugalmunk, országunk, gyermekeink, asszonyaink biztonsága megmarad-e, vagy sem. Nincs kevésbé ilyen, vagy kevésbé olyan döntési lehetőség április 8-án.  Sajnos.

Ezért a Ti felelősségetek, kedves Hont András, Kolosi Péter és többiek: SORSDÖNTŐ!
Magyarország következő 50-100 évét határozhatjuk meg. A ti befolyásotok az emberekre a legerősebb, mindenki tudja, mindenki méri. Elsöprő. Ezért a Ti felelősségetek lesz, hogy mi fog történni hazánkkal április 9-től.

Így vagy úgy, de Ti döntötök a gyermekeink, szüleink, nagyszüleink, lányaink, asszonyaink sorsáról.

Ezt is mérlegeljétek. Ennyit kérünk.

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

(videó) Így hazudik Bayer Zsoltról a Jobbik, meg Szotyori Lázár és a liberális média

Orbán Viktor minden magyart hív a Kossuth térre március 15-én