in , , ,

SZIJJÁRTÓ HELYRE TETTE A BBC MAGYAROKAT GYALÁZÓ RIPORTERÉT – A BBC riportere élő adásban gyalázta Magyarországot, de amit Szijjártótól kapott, nem tette zsebre (Videóval!)

Ez nem semmi!

A BBC csatornán kérdezték a magyar külügyminisztert bevándorláspolitikánkról, illetve a Stop Soros törvénycsomagról. A riporter szerepéből kiesve kezdte élesen kritizálni a magyar kormány, majd olyan kijelentést is tett, amit Szijjártó Péter sem hagyott szó nélkül. Amikor a BBC Newsnight riportere, Emily Maitlis idegengyűlölőnek nevezte a magyarokat, a miniszter azt egész országa nevében kikérte. “Tiszteletet a magyaroknak!” -hangzott a válasz és a riposzt sem maradt el. Szijjártó közölte a tévéssel, hogy nem tesz mást, mint a választást elvesztése miatt frusztrált ellenzék mantráját mondja vissza.

Örömmel jelentette a hazai balliberális média, elsők közt a 444.hu és az Index, hogy na most végre jól bekérdeztek Szijjártó Péternek, ezért szokatlanul izgalmas interjút hoztak össze a BBC-n.

 

Valójában az történt, hogy a britt hírcsatorna nekiesett a magyar migrációs politikának, a külügyminiszter pedig, ahogy szokta, nem hagyta annyiban a dolgot.

Emily Maitlis például azt állította, hogy Magyarországnak nincs bevándorlás problémája, de nem a határzár miatt, hanem azért, mert szerinte a tízmilliós országunkra mindössze 3600 menedékkérő jutott, ráadásul idén már csak 300 menedék kérelmet adtak be. Azt is megjegyezte, hogy a probléma a jövőben nem fokozódni, hanem enyhülni fog, ugyanis már az elmúlt két évben 81 százalékkal csökkent a menekültek száma. 

A riporter azt is kifogásolta, hogy a magyar miniszterelnök járványnak nevezi a bevándorlást, muszlim megszállóknak a menekülteket és potenciális terroristának az Európába érkezőket.

Ez valójában nem a bevándorlásról szól, ugye? Hanem az idegengyűlöletről – tette fel a kérdést. 

Ezzel sikerült is kibillentenie Szijjártó Pétert addigi higgadt béketűréséből. A külügyminiszter kijelentette, hogy az elhangzottakat az egész ország nevében sértésnek veszi és tiszteletet kér Magyarországnak. 

Szóba került a beszélgetés során a választás is, amely során a kérdésekben ugyan csak végig fellelhetők voltak a szokásos és már eléggé unalmas hazai ellenzéki mantrák.

Maga csak azoknak a véleményével törődik, akik most frusztráltak, mert elveszítették a választást – csapta le a labdát Szijjártó Péter.

BBC, vezető kép: BBC

(forrás:pestisracok.hu)

BRIT VÉG – Nagy-Britannia egyik legnagyobb városából nemsokára eltűnhetnek a britek

APÁTI BENCE – Merkel fogadja Orbánt, lehet tanulni belőle