in , , ,

Szijjártó akcióban: egyetlen Freedom House aktivista sem harcolt a szabadságért – Videó

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Al Jazeera televíziónak adott interjújában leszögezte, egyetlen NGO-nak sem feladata megítélni a magyar demokráciát.

 

Szijjártó Péter szerint a Freedom House nevű civil szervezetnek semmilyen joga és alapja nincs megítélni a magyar demokrácia állapotát. „Egyetlen aktivista sem harcolt a szabadságért, hanem mi harcoltunk az ország szuverenitásáért” – mondta.

 

Íme a videó:

A teljes interjú holnap…

Mi, magyarok és nem az NGO aktivisták…
A teljes interjú holnap…

Közzétette: Szijjártó Péter – 2021. október 16., szombat

 

 

„A miniszterelnök, aki most az országot vezeti, volt az első politikai szereplő, akinek elég bátorsága volt ahhoz, hogy sürgesse, hogy a szovjet csapatok hagyják el hazánkat” 

– hangzik el az interjúban. „A Freedom House aktivistáinak tehát nem dolga megítélni a magyar demokrácia állapotát. Egyéb iránt az ön által említett szervezet politikailag elfogult, úgyhogy a nyilatkozataiknak semmi értelme, mert azokat nem tényekre, hanem politikai ideolágiákra alapozzák” – tette hozzá a külügyminiszer a riporternek címezve. A teljes interjú vasárnap lesz látható.

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Egy alkotmányjogász szerint jogi atombomba, ha az ellenzéki vezetők semmibe vennék az írott jogot, és erőszakba torkollhatna egy ilyen lépés

Az evangélikus egyház szerint Dobrev Klára valótlanságot állít az egyházi iskolák finanszírozásáról