in ,

Szétzuhan az MSZP – Kilépett az MSZP-ből Horváth Imre

Süllyed a hajó

Kilépett a pártból és a párttagkönyvét is visszaadta Horváth Imre MSZP-s parlamenti képviselő – írja szocialista forrásokra hivatkozva az atv.hu. A hírt később Tóbiás József, az MSZP pártigazgatója megerősítette az ATV munkatársának.

A lap információi szerint a döntés hátterében az állhat, hogy az MSZP nem indítja újra Újpesten, a körzetet valószínűleg átadják a DK-s Varju Lászlónak.

Mint írják, az MSZP keddi elnökségi ülésén Molnár Gyula pártelnök jelezte,

hogy ha az újpesti körzet átengedése az ára az országos megegyezésnek a Demokratikus Koalícióval az egyéni jelöltek indításáról, akkor az MSZP vezetése ezt a gesztust indokoltnak tartaná.

Molnár Gyula állítólag ezt közölte Horváth Imrével is.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a képviselő távozik-e az MSZP parlamenti frakciójából is, vagy a szocialista képviselőcsoportban marad.

Az atv.hu emlékeztet: Horváth Imre 2014 novemberében szerzett parlamenti dátumot. A szavazatok 50.62 százalékát sikerült begyűjteni, megelőzve a kormánypárti Hollósi Antalt, akire a választók 30.67 százaléka adta le a voksát.

Kiemelt kép: MTI/Balogh Zoltán

 

(24.hu)

Paks 2 az egyik legfontosabb, hogy energianagyhatalom lehessünk – Paks II: jövőre lendületet kap a tendereztetés

Nem igaz, amit a libsik hazudtak, mert 2000 új tanár került a rendszerbe – Balog Zoltán: az elmúlt 30 év legnagyobb iskolafejlesztési programja zajlik