in ,

Szétesik a Soros-csicska párt – Oszlásnak indult a Momentum – Kilépett a kampányfőnök

Ígéretes párt

Oszlásnak indult a Momentum

A hatalmas ambíciókkal és egyszersmind nulla tagsággal, valamint semmilyen társadalmi támogatottsággal sem bíró Momentum szétszakadása a választások közeledtével egyre gyorsuló ütemben folytatódik. Most éppen a kampányfőnöke hagyta ott a vidéki magyarokat gyűlölő mikropártocskát.

A Momentum Mozgalom a tavalyi párttá alakulása óta gyakorlatilag már hét vezetőségi tagjától megszabadult.

Ha ilyen ütemben folytatódik a Momentum nevű képződmény oszlása, akkor a választások idejére az egy szem Fegyőrön – Fekete-Győr András, elnök – kívül lehet, hogy már egyetlen tagja sem marad a gazdag, liberális családok gyerekei által kitalált, SZDSZ-t feltámasztó kísérletnek.

Szerda délután lemondott a Momentum Mozgalom kampányfőnöki pozíciójából Zaránd Péter.

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Az okok állítólag „egyelőre nem tisztázottak”. (Magyarul: összeveszett egymással a tagság nélküli párt neurotikus vezetősége.)

A 2018-as választási kampányban kulcsfontosságú tisztséget a hírek szerint egyelőre Soproni Tamás alelnök vette át.

Soproni Tamás leginkább talán arról lehet ismerős, hogy ő az a fajta momentumos, aki szereti emelt hangon, érthetetlenül gyorsan hadarva előadott neurotikus performanszokkal megzavarni más pártoknak a neki nem tetsző tartalmú sajtótájékoztatóit.

A baj nem jár egyedülNem elég a sok belső feszültség, a Momentum lángoló forradalmár tekintetű aktivistáinak még ráadásul aláírásokat is kell gyűjteniük a Soros-hálózat védelmében. Azt nyilatkozta a mikropárt szóvivője, hogy jól haladnak, mert naponta 2-3 ezer aláírást gyűjtenek össze. Ez viszont elég furcsa tekintetbe véve azt, hogy az előző napokban Budapesten (az egyetlen városban ahol valamennyire jelen vannak) nem is lehetett látni a momentumosok aláírásgyűjtő standjait.
(Vincze Viktor Attila, 888.hu)

 

Összefog egy 0 és egy 1%-os párt. Orbán rettegj! – Tömörülnek – Választási szövetséget kötöttek a Liberálisok Bokros pártjával

A csehek is velünk vannak! – Cseh kormányfő: Orbánnak igaza van, a migránsok befogadásáról a tagállamoknak kell dönteniük