in ,

Szentesi Zöldi László rendkívüli közleménye: ha hívnak, megyek!

Tartozom mindannyiótoknak, akikkel hasonlóan gondolkodunk a világról.

„Kaptam két levelet is huszonnégy óra alatt, hogy a kiskunlacházi előadásomhoz hasonlóan vállalok-e közéleti témában előadást? 

A helyzet az, hogy ha tehetném, csak gasztroügyekről vagy a Videoton-könyvemről beszélnék a legszívesebben, de az a helyzet, hogy sorsdöntő választás előtt egy évvel egyszerűen nem tehetem meg, hogy ne menjek el bárhova, ahova magyar emberek hívnak.
Nem ajánlkozom senkinek, meg összehozni sem olyan egyszerű, gyorsan telik a naptár, de akinek hasonló szándéka van, írjon bátran, mostantól fél évig ez is feladatom nekem, ahogyan a többi tollforgatónak is a nemzeti oldalon.

Még a családomnak sem mondtam egyébként, csak nektek súgom meg, hogy a Békemeneten olyan szeretetözön zúdult rám, ami… egyszerűen felfoghatatlan. Tartozom mindannyiótoknak, akikkel hasonlóan gondolkodunk a világról. Ha bármiben segíthetek, hogy az adott helyen a nemzeti oldal győzzön a jövő évi választáson, vagy akár csak megerősítsek a magam szerény eszközeivel egy helyi csoportot, baráti társaságot – ha hívnak, megyek, és kész.

Ezt szerettem volna megosztani veletek.

Hajrá!”

 

– írja Szentesi Zöldi László.

 

 

Add tovább!

A baloldal máris a kardjába dőlhet: hétszázötvenmilliárd forintnyi adócsökkentést jelentett be Varga Mihály

Terel, vetít, kamuzik… Karácsony akcióban! – Videó