in , ,

Személy szerint nagyon sajnálom Gulyás Marcit.

Személy szerint nagyon sajnálom Gulyás Marcit

Festékkel mázolta össze az ÁSZ műemlék épületét Gulyás Márton, mert „szereti a hazáját”, az „Orbán-rezsimet” meg „el kell söpörni”. Nos, a patriotizmusnak igen sajátos megnyilvánulása a nemzeti értékek rongálása, Orbánra meg még egy fázós lepke is veszélyesebb. Esetleg kereshetne praktikusabb megélhetési hobbit magának…

 

Személy szerint nagyon sajnálom Gulyás Marcit. Itt van ez az ereje teljében lévő fiatalember, aki megélhetését rendkívüli tehetséggel biztosítja mikroadományokból – a maradék idejével azonban láthatóan nem tud mit kezdeni.

Mert valljuk meg, ez a festékdobálás már igen uncsi. Meg aztán ezeknek mindig szabályszegési eljárás, majd közmunka a vége. Annak meg olyan dolgozós a hangzása…

Tehát nézzük, mit is tehetne Marci? Mi az, ami roppant ellenzéki, a mostani akcióhoz hasonlóan hatékony, viszont nem túl fárasztó?

Íme Gulyás aktivista heti rendszerváltó programja.

Hétfő: Felköp az égbe, majd alá áll. Ha a slejm visszaeséséig ötször el tudja mondani, hogy „Orbán bukjon meg”, akkor elégedetten posztolhatja lázadó tettét. Mivel egy újféle, progresszív ellenzéki harcmodorról van szó, aminek minden részletét alaposan ki kell dolgozni, nem szabad kapkodni – ezzel el is megy a hét első napja.

Kedd: Kimegy az utcára Holle anyót szuggerálni. Ez a korábbinál is sikeresebbnek ígérkező akció. Ugyanis ha elkezd esni a hó, akkor Gulyás Marci a király, és összehívhat egy újabb ellenzéki egyeztetést. Ha nem, kiad egy közleményt, hogy a Fidesz diktatórikus eszközökkel akadályozza a hóesést. Amennyiben ennek ellenére még mindig nem bukott meg az Orbán-kormány, az eljárást kipróbálhatja jeges- és ónos esővel, avagy égből potyogó kisebbségi gyerekekkel. Utóbbi főleg praktikus, mert erre biztos tud szerezni alapítványi támogatást is.

Szerda: Vesz huszonöt deka ementáli sajtot, és megszámolja a rajta lévő lyukakat. A végeredménynek nincs jelentősége, a sok kevés, a kevés sok. Mindezt összegzi egy, a földművelésügyi tárcának írt szakértői petícióban, amelyben a hazai mezőgazdaság reformját kéri számon a fideszes miniszteren. Ezután megeszi a sajtot, és egy lábjegyzetben ütemezett éhségsztrájkot helyez kilátásba, ha nem teljesülnek egyelőre még kidolgozás alatt álló követelései. Az ütemezés azt jelenti, hogy csak akkor vonja meg magától a táplálékot, ha nem éhes.

Csütörtök: Ellenzéki egyeztetésbe kezd a fürdőszobában a tükörképével.Többek között kipróbálják, hogy melyikük mosolya a megnyerőbb, ki néz és vicsorít határozottabban. Ha nem tud dönteni, felhívja Puzsér Róbertet, hogy adjon tanácsot, hiszen a rikoltás-celeb ilyen kérdésekben komoly tapasztalatokkal rendelkezik. Ezután négyen kiabálnak egymással.

Péntek: Megküzd a putyini diktatúrával! A Kreml urát képviselő vodkás üveg két és fél decinél kiütéssel győz. Hiába, a külpolitika nehéz terep, meg a nagyhatalmak egyelőre nem biztos, hogy Marci súlycsoportjába tartoznak.

Szombat: Ülősztrájkot tart a romkocsmai eszpresszó kávék védelmében.Közben narancslevet iszik, amivel az orbáni önkény cseppfolyósságát demonstrálja. Ezután órákig demokratikus farkasszem-párbajt vív egy momentumossal, akiről később kiderül, hogy egy Kunhalmi Ágnesre hasonlító kólaplakát. Zavaros ez az ellenzéki világ.

Vasárnap: Szunyókál, hiszen melós hét van mögötte. Ezt az interneten élőben közvetíti, hiszen motiválni tudni kell. Mert másképp hogyan gyűlnének a mikroadományok?!

Fotó: facebook.com

 

(forrás:matete.pestisracok.hu)

Sivalkodás külföldi segítséggel – avagy így hazudik az ellenzék

A mai nappal elindul a STOP SOROS törvénycsomag társadalmi egyeztetése