in ,

Szél Bernadett keményen hazudott a bevándorlásról

A bevándorlók jobbak, mint a magyarok – mondta még 2015-ben Melegh Attila, a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület egyik vezetője.

A bevándorlók jobbak, mint a magyarok – mondta még 2015-ben Melegh Attila, a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület egyik vezetője. A Soros-alapítványok által pénzelt egyesületben dolgozott korábban az LMP-s Szél Bernadett is, aki szintén kiállt a migránsok mellett.

„Szinte mindenhonnan olyanok érkeznek hozzánk, akik jobbak, mint a hazai népesség” – mondta még 2015-ben a bevándorlási krízis közepén az Origo.hu-nak Melegh Attila a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület vezetője, szociológus, a Corvinus Egyetem docense.

Sőt, Melegh szerint

az ideérkező afrikaiak, ázsiaiak és közel-keletiek sok esetben képzettebbek, mint a magyarok”

– mondta, már akkor ráerősítve arra a balliberális legendára, hogy a menekülő közel-keletiek személyében csupa agysebész és filozófus indult útnak. Erre rá is erősített a szociológus, amikor arról beszélt, hogy a migránsok majd feltöltik a hiányszakmákat, például orvosok lesznek.

A Soros által támogatott egyesület vezetője a nyílt társadalom eszményét is próbálta tolni, mondván, ha nem fogadunk be migránsokat, akkor elfogyunk és a nyugdíjrendszer is összeomlik. (Magyarán több százezernyi illegális bevándorló befogadása igazi áldás lett volna…).

Az alapítvány Soros György bőkezű támogatásával működik és korábban itt kezdte karrierjét Szél Bernadett is, aki jelenleg az LMP társelnöke és miniszterelnök-jelöltje – utóbbi kissé komikus annak fényében, hogy a párt támogatottsága nem éri el a 10 százalékot sem a teljes népesség körében.

Fotó: MTI Fotóbank

Szél Bernadett 2015-ben a migránskérdés kapcsán is hasonló állásponton volt, mint a legtöbb bevándorláspárti politikus. Az Origo által összegyűjtött nyilatkozatai alapján Szél

  • 2015. január 23-án az M1 Ma Reggel című műsorában azt mondta, hogy a határok lezárása semmire sem jó, csupán riogatás;
  • rá két héttel az M1 Híradójában arról beszélt, hogy Magyarországon a bevándorlás nem probléma, menekülthullám pedig nincs;
  • majd 2015. június 2-án a Klubrádióban azt mondta, az látszik, hogy a betelepült migránsok nettó befizetők a nyugati országokban.
Az utolsó gondolatból egyenesen adódik a kérdés, hogy eszerint Szél Bernadett migránsokat hívna be Magyarországra? Hátha itt is nettó befizetők lesznek a jemeni és szír fenomenológusok.

Azóta természetesen kiderült, hogy mindez hazugság. Csak Németországban évente több, mint 12 000 eurót költ el az állam a migránsok ellátásra. Egyes területeken a migránsok munkanélküliségi rátája eléri a 98 százalékot is. Európán pedig sosem látott terrorhullám söpört végig. A németek többsége úgy gondolja, hogy a migránsok integrálása a legnagyobb feladat, amely az ország előtt áll. Ez lenne a Szél Bernadett által is pártolt nyílt társadalom…

 

(forrás:888.hu)

Előrehozzák az egészségügyi szakdolgozók novemberi béremelését

Így vág neki a kampánynak a Fidesz