in ,

Szanaszét hulló ellenzék – Novák Előd: elvtelen politikusoktól hemzseg a Jobbik-frakció

A jobbikos politikus szerint pártja tele van olyan emberekkel, akik soha semmit nem képviseltek….

Novák Előd: elvtelen politikusoktól hemzseg a Jobbik-frakció

A jobbikos politikus szerint pártja tele van olyan emberekkel, akik soha semmit nem képviseltek, csak Vona Gábor bábjaként bólogatnak mindenhez.

 

Kedden az ellenzéki párt szóvivője, Mirkóczki Ádám jelentette be, hogy „bizalmi válság alakult ki” Dúró Dórával szemben, ezért a frakcióból történő kizárás mellett döntöttek. Mindezt az új platformot létrehozó Toroczkai László a következőképp kommentálta:

Egyetlen bűne, hogy volt bátorsága elnökhelyettes-jelöltként mellém állni az elnökválasztási kampányban, pedig az alapszabályt éppen azért módosították, mert arra számítottak, hogy a párt első vonalából úgysem mer senki velem párban indulni.”

A kizárás miatt később maga a képviselőnő, Dúró Dóra is közzétett egy bejegyzést a Facebookon, melyben kifejti, hogy méltósággal veszi tudomásul a helyzetet, azonban megdöbbentette, hogy a bajtársaknak hitt frakciótársak konkrétumok nélküli, „koncepciós döntést” hoztak vele szemben.

Dúró Dóra

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A Jobbik frakciójából kizárt politikus írásánál lényegesen keményebb hangot ütött meg férje, Novák Előd, aki a közösségi oldalán azt írta, hogy

a 46%-os kongresszusi eredmény túl sok ahhoz Vona Gábor és bábjainak szemében, hogy megtűrjék Dúró Dórát a Jobbikban, hiszen gondolnak a két év múlva következő tisztújításra is: többé nem kockáztatnak, ennyire azért nem demokratikus párt…”

Novák szerint ezeknek az embereknek a hatalmuk bebetonozása fontosabb a Jobbik sikerénél, így képesek a párt legnépszerűbb politikusnőjét is kizárni egy koncepciós eljárással.

Ander Balázstól Z. Kárpát Dánielig sok elvtelen mameluk ül a frakcióban, akik soha semmit nem képviseltek, csak bólogatnak mindenhez: hogy az LMP az új SZDSZ, vagy hogy velük kell koalíciózni, nem számít, mindent és az ellenkezőjét is támogatnak, ha a pártvezetés mondja”

– fogalmazta meg kemény kritikáját a parlamenti frakcióban ülő képviselőtársaival szemben.

 

(forrás: Bertha László, 888.hu)

Hidvéghi Balázs – Elképesztő Gyurcsányék nemzetellenes tevékenysége

Balavány György megint hülye – Szerinte az illegális bevándorlás „egy természetes folyamat”