in ,

Szakadunk a röhögéstől – Újra az ellenzéket szivatja a RAJT mozgalom – Molnár Tamásék akcióban – videó

Ismét majdnem megbuktatta a kormányt a RAJT Mozgalom

Ismét majdnem megbuktatta a kormányt a RAJT Mozgalom. A néhány héttel ezelőtti 1 perces Kossuth téri viccdemonstráció után a szervezet tagjai most a Széna térre mentek, mert megsajnálták az ellenzéket és elhatározták, hogy segítenek nekik. Ezúttal egy kormányplakátot matricáztak le a mozgalom mindenre (is) elszánt tagjai, illetve ismét forradalmi üzeneteket fogalmaztak meg. Junckernek például megüzenték, hogy “ittas személyt nem szolgálnak ki”. Gyenge Zsolt a szervezet egyik tagja elárulta, ha most sem sikerül megbuktatni Orbán Viktort, akkor március 15-én kihozzák az utcára a titkos fegyverüket, ami egy gép. 

Íme a videó (hamarosan betölt, türelem..)

 

A munkanélküliséget és a kormány által ellopott ellenzéket követelte a RAJT Mozgalom a Kossuth téri vicctüntetésén néhány hete. A demonstráció célja akkor az volt, hogy minél kevesebben jöjjenek el, és minél rövidebb ideig tartson, hiszen a szervezők elmondása szerint az eddigi megmozdulások hetekig tartottak, viszont nem történt semmi.

 

A Radikális Jobboldaliak Társasága egyébként egy politikai közösség, melynek tagjai már két időközi polgármesteri választáson is elindultak.

A korábbi eseményről készült videónk ITT tekinthető meg.

Fotó: Horváth Péter Gyula/PS

(Dezse Balázs, pestisracok.hu)

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Sok hűhó semmiért – Nem valószínű a Fidesz kizárása a nyugati sajtó szerint

Így néz ki most a Heim Pál Gyermekkórház – Figyelem!