in ,

Szakács István magyar állampolgár nyílt levele Winkler Róberthez

Róbert tegnap egy kormány, és magyarellenes cikket faragott!

Nyílt levél Winkler Róbert a Totalcar szerkesztőjéhez!

Róbert tegnap egy kormány, és magyarellenes cikket faragott! Amiben a Nagycsaládosok autóvásárlását köpködi, de nagyon aljas módon! 

Robi! Öt gyermekes apa vagyok, így van egy csepp rálátásom a dolgokra.

Kezdjük ott, hogy egy 17 éves astrám van ami ki-be jár a szerelőhöz, mert eljárt felette az idő, és hát a kereskedő is jól átvert vele.

Sajnos lecsúsztam a Nagycsaládosok autóvásárlási kedvezményéről, mert a középső fiam előtte töltötte be a 18-at, és végezte el az iskolát, adót termel, dolgozik.

Már csak két gyermekem kiskorú!

Piszok jól jönne az a támogatás, mert egy új autó csak biztonságosabb, és megbizhatobb, na meg kevésbé környezet szennyezőbb! Ha még én nem is kapom meg, mások igen, és én ennek is örülök, hogy más családoknak nagy segítség, mert nem vagyok irígy!

A kormány célja is ez volt, hogy segítse a családokat, hogy biztonságosabb, környezetbarátabb autókba ülhessenek! Ne füstölö leharcolt 20 éves tdi dízel egyterüekkel közlekedjenek!

Tudod Gyurcsányék engem tönkre tettek, ezért külföldön dolgoztam amikor a két gyerek kicsi volt! (Ma már nem kell) A feleségem pedig két kisgyermekkel a karján egyedül vezette a háztartást, nevelte az öt fiam! Nem kellett sem nagymama, sem szomszéd! Megoldottuk! A gyermekeim nem dobálnak szemetet a tengerbe, mert nincs tengerünk és még nem jártak ott! Horgászunk, de a gyerekeim arra vannak nevelve, hogy még a más szemetét is össze szedik maguktól, mert tudják a természetet nem szabad szennyezni. Ellenben a tengereinket az afrikai, Indiai gyerekek, ahol 10 gyerek van egy családban bőven szennyezik! Konkrétan ők a Gangesbe, és Nílusba, na és a tengerekbe ömlesztik a szemetet! Nagyon érdekes, hogy benneteket csak a Magyar gyermekek környezetre gyakorolt hatása érdekel, de a valós probléma nem! Az is érdekes, hogy a környezetvédelmet mindig rajtunk kéritek számon, miközben Európában Dánia után nálunk csökkent legjobban az ipari termelés károsanyag kibocsájtása, és abszolút nem tartozunk a környezet szennyező országok közé! Amerika, Kína, és a fejlődő Államok ellenben bőven szennyezik a bolygónk!

Az is érdekes, hogy az soha nem zavar benneteket, hogy afrikában hány gyerek születik, vagy hogy Afganisztán lakossága 1950-ben volt 3 millió, ma 50 millió! Nem szerveztek oda például fogamzás gátló segély missziót! De az onnan érkezőket, akik nem akarnak dolgozni tárt karokkal várjátok!

A kormányt is ekézed, egy kis Rogánozás is sikerült! Igen a fentartható gazdaságért kell, hogy szülessenek gyermekek hazánkba! Mert nem lesz aki a nyugdíjad kitermeli. 2010-ig 1.5 millió ember tartotta el a 10 milliót, ők adóztak. Ma ez a szám 3.5 millió. Nem fentarthatóbb? Egy ember nyugdíja akkor fentartható, ha egy másik ember megtermeli, tehát ha minden családban két gyerek van. Viszont mindenki nem él családban, van akinek nem lehet gyermeke, és vannak olyanok akik nem akarnak (sok esetben szerencsére)!!!!

Ezért kell a nagycsaládosokat ösztönözni, segíteni. A rájuk költött milliárdok, ha dolgozni fognak két év alatt vissza jönnek a gazdaságba, és fentartható a jövő! Tehát mi termeljük ki a többi jövőjét, Te pedig sajnálod a támogatást, aki nem tesz a jövőért!

Végezetül a morális rész! Remélem nincs gyermeked! Tudod a gyermek egy csoda. Mind egy külön személyiség. Éltünk borzalmas nehezen, de egy pillanatát sem bánom, mert a gyermekeim annyi csodával ajándékoztak meg! A gyermekeim annyira lesznek környezet tudatosak, ahogy nevelem őket. Aki pedig környezet károsításban mérnek egy gyermeket, és nem egy csodaként élik meg a gyermekvállalást, annak jobb is ha nincs gyereke!

A hazámat szolgálom!

Szakács István.  Győr

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Gyurcsány életveszélyesen megfenyegette Orbán Viktort – Nem félünk tőled, Te gazember!

Apáti Bence – Csak Kenderesit kell tönkretenni