in ,

STOP SOROS – A Fidesz-KDNP a Stop Soros mielőbbi parlamenti beterjesztését kéri a kormánytól

A Fidesz-KDNP arra kéri a kormányt, hogy mielőbb terjessze az Országgyűlés elé a Stop Soros törvénytervezetet – mondta Hollik István vasárnap portálunknak.

A Fidesz-KDNP-s képviselő emlékeztetett arra, hogy az elmúlt hét eseményei bebizonyították, hogy a magyar Országgyűlésnek minél hamarabb el kell fogadnia a Stop Soros törvényjavaslatot.

„AZ ENSZ TERVEZETÉBEN OLYANOKAT OLVASHATUNK, HOGY LÉTRE KELLENE HOZNI A KLÍMAMENEKÜLTEK KATEGÓRIÁJÁT, AMI ÖNMAGÁBAN TÖBB 10 MILLIÓ EMBERT ZÚDÍTANA EURÓPÁRA”

Hollik István elmondta, hogy a héten Soros Györgyöt az Európai Unió legmagasabb vezetői fogadták zárt ajtók mögött illetve az Európai Parlament és az ENSZ is készít dokumentumokat, melyekből az derült ki, hogy óriási a nemzetközi nyomás, hogy a migrációt alapvető joggá tegyék.

A kormánypárti képviselő felhívta a figyelmet arra, hogy el akarják mosni a legális és az illegális migráció közti különbséget. Sőt, az ENSZ tervezetében olyanokat olvashatunk, hogy létre kellene hozni a klímamenekültek kategóriáját, ami önmagában több 10 millió embert zúdítana Európára – tette hozzá.

Ezek az események, történések mind azt mutatják, hogy nagy a nyomás. Mindenki azt szeretné, az ENSZ, az Európai Unió és Soros György is, hogy a migrációt ráerőltessék az Európai Unió tagállamaira – fogalmazott Hollik István.

A Fidesz és a KDNP ezért azt kéri a kormánytól, hogy minél előbb terjessze be a magyar Országgyűléshez a Stop Soros törvénycsomagot, annak érdekében, hogy ezt minél hamarabb meg tudjuk tárgyalni és el tudjuk fogadni – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP képviselője.

Hollik István ismertette, a Stop Soros törvénycsomagnak az a célja, hogy azokat a bevándorlást szervező NGO-kat, amelyek Magyarországon tevékenykednek, regisztrálni tudjuk és átláthatóvá tudjuk tenni.

Egyértelmű a szándékunk, a jogállami keretek között, de meg akarjuk nehezíteni ezeknek a szervezeteknek a működését, hiszen éppen a magyar emberek érdekével és a magyar emberek véleményével ellentétes tevékenységet folytatnak akkor, amikor a bevándorlást pártolják – hangsúlyozta Hollik István.

(fidesz.hu)

(forrás:www.fidesz.hu)

Az MSZP totál hülyének nézi a választóit

JÖNNEK! – 29 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén