in , ,

Srácok, nincs semmilyen Q! Szegény megvezetett Q-hívők, nagyot néznek majd, amikor Hugyosjózsit beiktatják január 20-án

Mert Q megmondja: mindjárt jön a vihar, maradj otthon, ne csinálj semmit

Bárcsak igazatok lenne….de nincs. Át vagytok verve. Mindannyian!

Egy ideig figyeltük ezt a Q hülyeséget mi is, de nem írtunk róla, mert kíváncsiak voltunk, hogy a Storm meg akármilyen fedőnevű hadművelet után mi lesz. Semmi sem lett: jött a Mockingbird hadművelet.  Aztán valahogy abból sem lesz semmi. Szegény megvezetett amerikai Q hívők, otthon marasztalják őket a „Ne csinálj semmit! Maradj otthon, hamarosan minden megoldódik!” szlogenekkel, aztán nem történik semmi. Persze, hogy nem, hisz’ otthon maradtak.

Majd jön egy újabb időpont, most már márciusnál tartanak „és mindjárt jön a vihar”.  Vihar, ami mindent elsöpör és a Mély Állam lelepleződik, bla-bla-bla. Az a baj, hogy ezt sokan beveszik, az a baj, hogy nem jönnek rá a szerencsétlenek, hogy tökéletesen felfedik magukat a DS előtt és így Biden beiktatása után a legaktívabb szerencsétleneket fogják először levadászni. Mindenféle Lin Wood, meg egyéb álprofilokkal regisztrált, feltehetőleg az amerikai szolgálatoknak dolgozók vezetik meg a Q hívőket, amit ők sajnos be is vesznek. Bárcsak tévednénk.

Naponta jönnek az új fantasztikus hírek, hogy a Pápát letartóztatták. Nem tartóztatták le. Aztán jön majd az Emergency Brodacast System és mindenhol Trump fog beszélni: nem jött, nem beszélt. Aztán majd ez jön, meg az jön, majd amaz jön és minden nap előállnak egy újabb baromsággal.

Mi most azt várjuk, mit fognak mondani Q-ék a vén kretén beiktatása után? „Ez így volt megtervezve”, meg „türelem, mindjárt jön a vihar”? És még utána még mindig hinni fogtok?

Ja, ti meg otthon ültök, nem csináltok, semmit és csak vártok a nagy semmire.

 

 

Közben a szerencsétlen megtévesztett tömegek alól szépen, csendben kilopják Amerikát, a DS meg röhög a markában..

 

 

Jó lenne arra ébredni 2021 január 21-én, hogy „srácok, tévedtünk! Nektek volt igazatok”, de nem fogunk. Ha igazunk lesz, ne ránk haragudjatok. Magatokra.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Mindenhol ilyenek a demokraták: Alec Baldwin megölné Trumpot

Már ezrek látták! Röhögjünk együtt Hugyosjózsi beiktatásán – Videó