in ,

Sosem látott gondban az ellenzék – Teljes az ellenzéki tanácstalanság Orbán bejelentését követően

A miniszterelnök évértékelőjében bejelentett családpolitikai akcióterv nem akármilyen feladat elé állította a magyar ellenzéket

A miniszterelnök évértékelőjében bejelentett családpolitikai akcióterv nem akármilyen feladat elé állította a magyar ellenzéket. Miközben példa nélküli családtámogatási rendszer betonkemény alapjait tette le a kormány, az ellenzék, és az annak szerepét már jó ideje átvevő ballib média se kiköpni, se lenyelni nem tudja mindezt.

 

Amíg a választási kampányban több helyről hallhattuk (balról) az „ingyenpénz” bevezetésének szükségességét, most jobb híján abba kötnek bele, hogy nem bírja majd el a magyar gazdaság a családokat segítő intézkedéseket. Az egyre színvonaltalanabb Bangóné is megszólalt, aki felakasztós Lenin-idézettel megspékelt beszédében olyat talált mondani, hogy a 0-24 órában dolgozó, kizsákmányolt magyaroknak már idejük sincs gyereket csinálni, ezért felesleges bárminemű családpolitikával foglalkozni.

Az LMP-s Schmuck Erzsébet is tromfolt, szerinte a kormányfő azért jelentett be családpolitikai intézkedéseket, mert rájött, hogy a migránsozással nem tudja megnyerni az EP-választást.

A maga nemében parádés címlappal rukkolt elő a Hvg.hu: „Lévai Anikó élete végéig szja-mentességet kapott, de Kósa Lajos felesége is jól jár”. Bizonyára véletlenül rímelt minderre az MSZP közleménye, ahol szintén átérezték a lényeget, a miniszterelnök, a köztársasági elnök és Varga Mihály feleségét is kiszúrták, mint aki „jól jár” az intézkedésekkel.

Ki ne hagyjuk a 444 veretes humorról tanúbizonyságot tevő alkotását.

Érzékletes összefoglalót olvashattunk attól a szerzőtől is, aki az alábbi módon kommentálta a bejelentést (itt csak a cenzúrázott verziót olvashatják): „Akkor tömören összefoglalnám az ezúttal a demográfia körül pörgő miniszterelnöki évértékelő és az ellene szervezett, sokadik ugyanolyan demonstráció fő üzenetét. Orbán: ba…unk, ellenzék: ba…hatjuk.”

Íme, az a híres baloldali újságírói fölény.

De van azért ellenpélda is.

A magyar kormánnyal többnyire kritikus, sőt, néhol ellenséges hangot megütő Financial Times címlapján hozta a valóban példa nélküli intézkedések bejelentését.

(forrás: Teveli Zoltán, magyarnemzet.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Georg Spöttle: Demeter Márta Amerikában 25 évet kapna – Videó

Hoppá! Megint a magyarokról beszél a világ! – A Financial Times címlapon hozta a magyar kormány családvédelmi programját