in , ,

Soros szervezetei egy oldalon állhatnak az embercsempészekkel

meg kéne lepődni?

A Földközi-tengeren tevékeny nem kormányzati szervezetek (NGO) közül egyesek kapcsolatban állnak az embercsempészekkel, amelyek finanszírozhatják is az NGO-kat Carmelo Zuccaro olasz államügyész szerint, aki újabb gyanúkat fogalmazott meg a migránsmentő szervezetekkel szemben csütörtökön.
  • Carmelo Zuccaro a szicíliai Catania ügyésze nem zárta ki, hogy bizonyos NGO-k mögött az észak-afrikai embercsempész szervezetek pénze áll
  • Az érintett tengerszakaszon dolgozó kilenc NGO-ból ötről kimutatható, hogy egyenesen líbiai vizeken veszik fedélzetre a migránsokat
  • Három szicíliai ügyészség is információgyűjtést indított a líbiai és a dél-olaszországi partok között tevékeny NGO-król

Carmelo Zuccaro a szicíliai Catania ügyésze nem zárta ki, hogy bizonyos NGO-k mögött az észak-afrikai embercsempész szervezetek pénze áll. Megjegyezte, hogy az embercsempészet, tehát a migránsok szállítása jelenleg legalább akkora üzletet képvisel mint a kábítószer-kereskedelem. Hozzátette, tudomása van az NGO-k és az embercsempészek közötti kapcsolatokról.

Az ügyész a RAI olasz közszolgálati televíziónak nyilatkozott. Hangsúlyozta, hogy véleménye szerint bizonyos NGO-k a migránsok tömeges Olaszországba szállításával az „itáliai gazdaságot akarják destabilizálni”. Kijelentette, hogy három szicíliai ügyészség is információgyűjtést indított a líbiai és a dél-olaszországi partok között tevékeny NGO-król, és „egyenlőre nincsen elegendő bizonyíték vizsgálat indításához”. Megjegyezte, nem lehet általánosítani, de „vannak NGO-k, amelyek nem tartják be a szabályokat”.

Carmelo Zuccaro az utóbbi hónapokban többször elmondta, hogy

az érintett tengerszakaszon dolgozó kilenc NGO-ból ötről kimutatható, hogy egyenesen líbiai vizeken veszik fedélzetre a migránsokat.

Bizonyítottnak nevezte, hogy a tengeri mentést végző NGO-k egy része kapcsolatban áll az embercsempészekkel.

A nem Olaszországban bejegyzett NGO-k finanszírozásának átvilágítását sürgette. Európai szintű vizsgálatot szorgalmazott Luigi Di Maio az olasz ellenzéki Öt Csillag Mozgalom (M5S) képviselőházi frakcióvezetője is, aki a migránsok „taxiztatásáról” beszélt az NGO-k hajóival a Frontex európai part- és határvédelmi ügynökség tavalyi jelentésére hivatkozva.

A Save the Children Italia elutasította a vádakat hangsúlyozva, hogy minél előbb tisztázni kell a helyzetet, mivel a bizonyítékok bemutatása nélkül az ügyészség csak az NGO-kkal szembeni bizalmatlanságot táplálja. Ezt megelőzően Nunzio Galantino az olasz püspöki kar (Cei) elnöke szerdán felszólította az ügyészségeket, hogy „általános vádaskodás” helyett, ha bizonyítékaik vannak, nevezzék meg az embercsempészekkel együttműködő szervezeteket.

Az Északi Liga olasz ellenzéki párt viszont a migránsok mentésében aktív NGO-k hajóinak azonnali kizárását sürgette az olaszországi vizekről,

amíg nem tisztázódik a nem kormányzati szervezetek tevékenysége és finanszírozása, valamint esetleges kapcsolata az embercsempészekkel.

Az olasz állam, hallgatásával, nem nyújthat segítséget az emberkereskedőknek – szögezte le az Északi Liga közleményben.

Az év eleje óta Olaszországba érkezett több mint 35 ezer migráns hetven százalékát az NGO-k hajói szállították partra, és kivétel nélkül az olasz partokra vitték őket.

forrás: magyaridok.hu

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 3.

Henri Boulad – Gondolatok a kopt keresztények elleni virágvasárnapi véres merénylet után