in , ,

Semjén Zsolt is kimondta a lényeget: Gyurcsány Ferenc nemzetellenes volt és az is maradt

Egy nemzet vagyunk.

Egy nemzet vagyunk. Az oltást amúgy az kaphatja meg, aki regisztrált – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Magyar Nemzetnek adott ünnepi interjújában, melyben szóba került Brüsszel, a Minority SafePack és a nemzetpolitika is.

Ünnepi interjút adott Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Magyar Nemzetnek. A 19. századi, birodalmi központ Bécs és az EU-s központ Brüsszel közti, esetleges párhuzamra utaló riporteri kérdésre a politikust azt válaszolta: „szerintem az Osztrák–Magyar Monarchia összehasonlíthatatlanul szervesebb egység volt, mint ma az Európai Unió”.

Az EU-s kisebbségvédelemmel kapcsolatban Semjén kifejtette: „Botrány, ami a Minority SafePack esetében történt. Věra Jourová cinikus nyilatkozatai és a bizottság állásfoglalása után nyilvánvalóan illúzió azt gondolni, hogy a határon túli magyar nemzetrészek problémáit Brüsszelből fogják megoldani. Számukra az a legfontosabb, hogy az LMBTQ-devianciákkal mi a helyzet, de a valódi, értékhordozó kisebbségekkel, mint amilyenek a nemzeti kisebbségek és a vallási közösségek, kifejezetten ellenségesek.

Ez abból a kényszerképzetükből eredhet, hogy

szerintük az a fejlődés, ha eltűnnek a nemzetek, a vallás és a család. Zsigerileg utasítják el a nemzeti létet,

ezért mindig negligálni fogják a nemzeti szempontokat. A Székely Nemzeti Tanács kezdeményezését végig kell vinni.”

Szóba került a beszélgetésben a DK ellenségessége a határon túli magyarokkal szemben. Mint a politikus kifejtette: „Az igazi kérdés ugyanis az, hogy mi a magyar állam értelme és célja? Az, hogy a magyar nemzet fennmaradjon és a magyar emberek életminősége javuljon! A magyar nemzet akkor tud fennmaradni, ha minden nemzetrésze fennmaradhat. Ha eltűnne a felvidéki vagy az erdélyi magyarság, akkor az egyetemes magyarság csonkulna meg. Mindebből következik a határon túli magyarság támogatása. Ők nem egy idegen test, hanem egy velünk. Egy nemzet vagyunk. Az oltást amúgy az kaphatja meg, aki regisztrált. Ehhez tb-kártya kell. Nem állampolgárság alapján történik az oltás.”

Hozzátette ugyanakkor:

„Gyurcsány Ferenc és társulata mindig is nemzetellenes, tehát hazaáruló volt, és most is az.

Élettörténetük és politikájuk állandó eleme, hogy a magyar szuverenitást negligálják. Korábban ezt csinálták a szovjet blokkban, most meg az EU-t próbálják úgy deformálni, hogy az Európai Egyesült Államokban relativizálhassák a magyar szuverenitást. Nekik ebből a szempontból mindegy, hogy Szovjetunió vagy Európai Unió, az a lényeg, hogy ne legyen magyar. Ne felejtsük el, Gyurcsány Ferenc volt az, aki miniszterelnökként nem átallott a saját nemzete ellen kampányolni, és magyarokat akart kirekeszteni a magyar állampolgárság lehetőségéből. Mindeközben pedig a migránsoknak a magyar állampolgárokat megillető támogatásokat akarja adni.”

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Még mindig nem csináltatta meg a fogait – Budapest leghülyébb polgármestere is megszólalt március 15-én – Bár ne tette volna

Egyáltalán nem oltanak lassan a magyarok, sőt!