in ,

Sebestyén Balázs szerint továbbra is minden szar Magyarországon – Most az a baja, hogy utakat újítanak fel

Mindig bele lehet kötni valamibe

Sebestyén Balázs, aki 100 milliós, pár éve az év házának minősített luxusvillájából értekezik naponta a szegénységről, és arról, hogy minden szar Magyarországon, most újabb fétist talált magának: az útfelújításokat. A lényeg, hogy szidni lehessen mindig valakit, vagy valamit.

Most a Postát nem lehet szidni, de nem veti vigyázó tekintetét a MÁV-ra se, a Rendőrséggel sem cseszekedik most. Nem, neki új játékszere van, új mondanivalója van arról, hogy mi magyarok miért vagyunk semmik, senkik, szarok, semmirekellők, tolvajok, bénák, és amatőrök. Továbbra is lenyomja a torkunkon a merjünk kicsik lenni érzést. Országszerte utak, fővárosi utak, villamospályák, autópályák újulnak meg. Korábban Balázsék Andy Vajna kormánybiztos Rádió1 nevű rádiójában azért sivalkodtak naponta, mert szarok az utak, meg persze, mi magyarok is azok vagyunk. Most meg az a baj, hogy utakat újítanak fel! Hű fegyverhordozója, a kis pöcs Vadon Jani persze asszisztál mindehhez és hűen bólogat. Szégyen, hogy ez a törpe agyhalott pestszentlőrinci.

Balázsuk mindenhez ért. Mindenhez is. Most elmagyarázza nekünk, csökött magyaroknak, nekünk, senkiknek, hogy hogyan is kell valójában utat építeni, felújítani, mert ami most van, az nem tartható tovább. Ezért Balázsunk lázít, lázít az ország leghallgatottabb rádiójában, Andy Vajna kormánybiztos rádiójában.

Ideje lenne már rendet tenni Balázska fejében….

mindenszo.hu

Nem stadion – Óvodától érettségiig oktatnak majd Debrecen új iskolájában

A Gyurcsány-szekta papnője szerint Tarlós és a fideszesek direkt dugították be a fővárost