in ,

Sebestyén Balázs élő adásban ezt mondta: „Balfasz ellenzék!”

Na, ebben igaza van

Miután a három hülye visszatért szabadságáról a Rádió1-be, az elkeseredett ballib hangulatról a rádió hallgató sms-ezők gondoskodtak.

Ezért Balázséknak is reagálni kellett a választásokra. Kerülték, kerülgették a kását, hogy sokan elmentek és ez milyen jó. De milyen rossz volt ez a gyűlölködés, persze arra utaltak, hogy a kormány gyűlölködött, ami természetesen nem igaz. Nem mi fenyegettünk másokat, minket és Orbán Viktort akarták naponta lámpavason látni. Fideszes jelölteket, újságírókat, stb.

Aztán a vége erőszak lett. Jobbikosok vertek Fideszes aktivistákat.

Na de vissza Balázsékhoz. Addig addig kerülgették a forró kását, hogy Balázsnak elege lett és összefogás híján, amit Balázs hű csicskája, a maszturbátor Vadon Jani is hiányolt, Balázs egyszer csak ezt mondta: „Balfasz ellenzék.” Szó szerint, így bele a mikrofonba.
Majd jött a mantra Sebestyén úr részéről: jó lenne már, ha a fontos dolgokról lenne szó, úgymint oktatásegészségügy.

Eléggé lehangolt volt a libsi Vadon Jani és a libsi Sebestyén Balázs is.

A műsor második felében nem volt már hát kibe belerúgni, ezért elővették a magyar focit, hát belerúgtak a magyar válogatottba, a magyar fociba. Ezen élték ki magukat, ha már a kis kedvenc libsi jelöltjei nem tudták átvenni az ország irányítását.

Legyen meg az örömük.

mindenszo.hu

BREAKING: Vona Gábor kivonul a politikából

TOTÁLIS BECSICSKULÁS – Beigazolódott az ellenzékváltó hangulat: lemondott az ellenzék összes vezetője