in ,

Sebestyén Balázs állatokat kínzott halálra gyerekkorában. Békákba vezetett áramot – Ilyenkor hol vannak az állatvédők???????

Gyermekkori botlásáról számolt be Sebestyén Balázs a Balázsék című rádióműsorban

Gyermekkori botlásáról számolt be Sebestyén Balázs a Balázsék című rádióműsorban. Beismerte: állatokat kínzott. Ezt természetesen nem dicsekvésként mesélte el a műsorban, hanem elrettenteni szerette volna az eféle tevékenységektől hallgatóit.

A Balázsék című reggeli rádióműsorban kedden Rákóczi Feri dobta fel a témát, miszerint a Velencei-tónál már láthatunk kis teknősöket. Arra kérte a hallgatókat, hogy aki látja a kis állatokat, tegye őket vissza a vízbe, hogy tovább fejlődhessenek. Szó szót követett, amikor Balázs elmesélte, hogy gyermekkorában ő bizony alkalmanként állatokat kínzott. 

Sebestyén Balázs már bánja, amit tett   Fotó: Adrián Zoltán – Origo

Egy pecabot segítségével például áramot vezetett egy békába, cigarettáztatott is békát, valamint bogarakat reptetett egy a lábukra kötött zsineg segítségével. Vadon Jani teljesen kiakadt a váratlan beszámolón. Sebestyén Balázs természetesen leszögezte, hogy ma már látja, hogy ezek a dolgok mennyire nem helyénvalóak, szégyelli magát, és most sem tippeket akart adni, inkább elrettentésnek szánta a dolgot.
(life.hu)

Csibra Tibor – Forradalmacskácska

Apáti Bence: Magyar Nemzet – szolidáris csak a gyerekekkel tudok lenni, áruló felnőttekkel nem!