in , ,

Schobert Norbi rendkívüli előadása az energiaválságról – Schobert Norbi is megszólalt az európai állapotokról: „Bízok abban, hogy az unió vezetői a tükörbe tudnak nézni reggel, amikor egy hónap múlva meg fog állni a rendszer”

Brüsszelben vannak a felelősök

Schobert Norbi csütörtökön Instagram-oldalán osztott meg videót, amelyben a jelenlegi gazdasági helyzetről fejtette ki gondolatait. „Kőkemény döntéseket kell meghozni. Olyan döntéseket, amiket nem hoztam még soha életem során, mert a világ nem volt olyan, hogy döntésekre kényszerítsen, tudjátok?

 

VIDEÓ:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Norbert Schobert (@norbi_es_az_update_oldala) által megosztott bejegyzés

 

Most egy gazdasági válság van, nem világválság. Európai válság, nem magyar.

Azt kell tudni erről a gazdasági válságról, hogy energiaválság. Ezzel sok újat nem mondtam. Megfogadtam az elmúlt egy évben, hogy majd lazítok, kiengedek, és nem fogok sokat melózni, küzdeni. Nem tudok lazítani, mert éjszaka is jár az agyam” – mondta a fitneszedző.

Úgy folytatta: „Megjöttek a rezsiszámlák. Ilyenkor mindenki nekifeszül a kormánynak meg a miniszterelnöknek. Hát, én ezt nem fogom megtenni. Nem vagyok a barátja, sőt, még a kegyeltje sem vagyok, egyszerűen dolgozom velük és másokkal is az egészségért” – fogalmazott, hozzátéve: ezt a munkát immár harminc éve űzi.

A felelősökről így beszélt Schobert:

Ki tehet erről? Nem a kormány, higgyétek el! Az unió tehet erről, Brüsszelben vannak a felelősök.

És ezt a videót önszántamból mondom, és nem megbízásból”. Szerinte azok a döntéshozók a felősek a válságért, akik meghozták a szankciós döntéseket Oroszország ellen. Schobert kiemelte, hogy ő nem putyinista, sőt, korábban milliókkal segítette az ukrán menekülteket, de most már „nincs kedve beleszólni a háborújukba”, szerinte ez az EU-tól független konfliktus, Ukrajna és Oroszország magánügye.

Meglátása szerint az unió lakossága nemhogy pár nehéz év előtt áll, de anyagilag és üzletileg nem fogjuk kibírni tavaszig sem, be fog zárni minden. Az Európai Unió „lábon lőtte magát, leamputálta mindkét lábát, vérzik, és a sebet el sem kötötte”.

Egy megoldás van: az Unió vezetőinek tükör elé kéne állni reggel. Csak az orrukig látnak, nem látnak tovább, sajnos.

Ezekért a döntésekért felelni kell majd a nép előtt. A nép előtt, aki utcára fog kerülni, meg fog fagyni télen, éhen fog halni, és nem fogja ezt kibírni a társadalom tavaszig” – mondja az üzletember.

„12 év jólét volt Magyarországon. Munkanélküliség eltűnt, 63 ezer betöltetlen munkahely. Év végén meg lesz egymillió munkanélküli? Oké, most még meleg van, de ha novembertől bezárnak az iskolák, uszodák, fitnesztermek? Teniszpályák ki sem nyitnak. A sok edző, sok pultos, sok kis pékség, kiskereskedő, kis cukrász, kis bio-boltos miből fogja kifizetni azt a rezsit, ami egy családon belül egy fizetésnek felel meg?” – tette fel a kérdést.

Szerinte az EU egy olyan háború áldozata lett önszántából, amiből nem fog jól kijönni.

Bízok Magyarország miniszterelnökében, bízok abban, hogy megfelelő döntést fog most is hozni,

és bízok abban, hogy az unió vezetői a tükörbe tudnak nézni reggel, amikor egy hónap múlva meg fog állni a rendszer” – mondta Schobert.

 

 

(mandiner.hu)

 

  

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Deák Dániel: a baloldal újból elárulta Magyarország az Európai Parlamentben – Videó

Erre persze van pénz!!! Az Európai Parlament jóváhagyta az Ukrajnának szánt 5 milliárd eurós EU-hitelt