in

Sarolta hercegnő mindenki szívét elrabolta Harry herceg esküvőjén

Katalin hercegné és Vilmos herceg hároméves kislánya élvezi a reflektorfényt.

Összeházasodott Harry herceg és Meghan Markle, akiket mostantól Sussex hercegének és hercegnéjének fog hívni a világ.

Harry herceg és Meghan Markle már férj és feleség. Fotó: Getty imagesHarry herceg és Meghan Markle már férj és feleség. Fotó: Getty images

A grandiózus eseményen olyan sztárok vettek részt, mint George és Amal Clooney, David és Victoria Beckham, Sir Elton John, Serena Williams, Oprah Winfrey és Idris Elba.

Sarolta nagyon élvezte a figyelmet, bátyja már kevésbé. Fotó: Getty ImagesSarolta nagyon élvezte a figyelmet, bátyja már kevésbé. Fotó: Getty Images

Azonban, akiket az ifjú pár után a legtöbben vártak, az a három héttel ezelőtt harmadik gyermekének életet adó Katalin hercegné és két csemetéje, Sarolta és György voltak.

Katalin egy elegáns Alexander McQueen kosztümkabátot viselt, míg lánya ruhácskáját az a Clare Waight Keller tervezte, aki az ara ruháját.

Sarolta hercegnő és Katalin hercegné. Fotó: Getty ImagesSarolta hercegnő és Katalin hercegné. Fotó: Getty Images

A ceremónián fontos szerepet kapott a testvér pár is. A hároméves Sarolta hercegnő volt az egyik koszorúslány, bátyja, a hamarosan ötesztendős György herceg pedig a hasonló feladatokat ellátó page boy, vagyis esküvői apród tisztségét tölthette be.

Kép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a Twitteren

Az esküvőn a testvérpárral együtt hat koszorúslány és négy fiúapród vett részt, köztük Brian Mulroney volt kanadai miniszterelnök két unokája.

 

(forrás:www.hirado.hu)

Ordas nagyot hazudott a Lyobbik házilapja az Alfahir.hu Mészáros Lőrincről – Érkezett is a helyreigazítás – Mutatjuk

Döntőben a magyar kajaknégyesek! – Mind a négy magyar kajaknégyes döntőbe jutott a szegedi kajak-kenu világkupa vasárnapi versenynapján