in , ,

Sargentini: “Eljön az ideje a búcsúnak is”

Soros György bérasszonya, Judith Sargentini Twitter-oldalán üzent “híveinek”

Sargentini jövő májusban felhagy a jelentgetéssel

Eljön az ideje a búcsúnak is”

– ezt írta ki hétfőn Twitterére Judith Sargentini, kinek hírhedt jelentését a napokban tárgyalja az Európai Parlament (EP). A holland zöldpárti képviselő – aki 10 évig koptatta az EP székeit – e szerint úgy döntött: 2019-ben nem indul el az EP-választásokon, így nemcsak Brüsszel, hanem a kontinens is megszabadul a “munkásságától”.

Er is een tijd van komen en eentje van gaan. Na de verkiezingen stop ik als Europarlementariër. Nu eerst deze week op de bres voor de rechtstaat in Hongarije. https://www.trouw.nl/democratie/judith-sargentini-stopt-als-europarlementarier-iemand-anders-moet-het-maar-proberen-~ae812e78/ 

Judith Sargentini stopt als Europarlementariër: ‘Iemand anders moet het maar proberen’

Judith Sargentini stopt als Europarlementariër. Ze heeft genoeg van de debatten zonder resultaat.

Sargentini azért döntött így, mert “elege van az eredmény nélküli vitákból”. Azt írja: elfogyott a motivációja, amit a menedék és migráció témakörében folytatott, és “nem vár javulást itt sem”. A képviselő még nem tudja, milyen szakmában folytatja. De vannak tippjeink, főleg ha a pénzcsapokat nézzük…

A holland EP-képviselő azt is mondta: nagyon várja a holnapi, azaz a keddi parlamenti vitát Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel.

Ismert, 2018. június 25-én fogadta el az Európai Parlament LIBE-bizottsága a Sargentini-jelentést, melynek vitájára jövő hét kedden kerül sor Strasbourgban. A jelentés számos pontban elítéli Magyarországot, többek között az illegális bevándorlás kezelése miatt. A vitára kiutazik Orbán Viktor is, hogy ismét felszólaljon Magyarország mellett.
(Nagy Gábor, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Késes támadás történt Párizsban – Na ki volt az?

Megint vizeletszag lesz a Kossuth téren – 1 hónapig sátorozni fognak a libsik a Parlamentnél