in ,

Az RTL Klub elvitatja a kormánytól a konzervatív sajtó puszta létét is

Az RTL Klub úgy csinál, mintha ők lennének maga a demokrácia. Csak rajtuk kívül más nem létezhet…

Mint arról már korábban beszámoltunk , az RTL Klub hazug, és manipulatív módon mutatta be Orbán Viktor, Magyar Időkben megjelent cikkének tartalmát.

Az RTL Klub azt a látszatot keltette, mintha az Orbán Viktor által leírtakkal ellentétben Európában semmi sem veszélyeztetné a kereszténységet, a keresztény kultúrát. Pedig ott van az Orbán Viktor által említett franciaországi II. János Pál Pápának a szobrának az esete. Le akarják venni a szoborról a keresztet. Aztán ott vannak a német iskolák, ahonnan már levették a kereszteket a falakról, „mások érzékenységére való tekintettel”, ahol már nem lehet „Karácsonyi vásárnak” nevezni a Karácsonyi vásárt, de erről is írt Orbán Viktor. Brüsszel és a beözönlő illegális muszlim bevándorlók is támadják a keresztény értékeket, a keresztény kultúrát, a vallást. És az RTL úgy csinál, mintha ez nem létezne, mintha semmi sem támadná az európai kereszténységet, és kultúrát, mintha az igazi Európai Értékeink nem lennének veszélyben.

Majd ezután az RTL Klub azt a látszatot keltette, kizárólag liberális megmondókat megszólítva, hogy vidéken „Mészáros Lőrinc” lapjaiban Orbán Viktor szól kizárólag, senki, és semmi más. Totálisan kétségbe vonta az RTL Klub a konzervatív sajtónak a puszta létét is. Amikoris a liberális sajtó Magyarországon mindent ural. Lásd piacvezető RTL klub. Az interneten is a liberális sajtó teljes elérése 2.4 millió ember, szemben a konzervatív sajtó 1.1 milliójával. Mintha nekünk léteznünk sem szabadna, legalábbis az RTL Klub és a többi liberális megmondó szerint. Marhára fáj nekik, hogy végre, szerencsére, a konzervatív sajtó is elkezdett terjeszkedni. Ezért böfög az RTL Klub, a HVG, az Index, a 444, a 24.hu és a többi liberális propaganda média.

Felháborítónak tartjuk, hogy az ország legnézettebb kereskedelmi csatornája, az RTL Klub, a demokrácia legfontosabb tényét, a sajtószabadságot ilyen antidemokratikus vélemények propagálásával és terjesztésével akarja a sárba tiporni!
Ez ellen mindig tiltakozni fogunk, és minden eszközzel támogatni fogjuk, hogy az RTL Klub is végre hazai kézbe kerüljön. Itt van már az ideje!

mindenszo.hu

Fájó hír a libsiknek: Csepreghy: Hazánk a régió legversenyképesebb gazdaságává vált

Agyhalál: Brüsszel ragaszkodik a migránsok szétosztásához